Şenol Güneş Trabzonspor'da İdeal 11'ini Arıyor Şenol Güneş Trabzonspor'da İdeal 11'ini Arıyor

Trabzonspor'un şampiyonluk sezonunun ardından büyük umutlarla transfer ettiği Umut Bozok, hem bekleneni veremedi hem de bir türlü takımdan ayrılamadı. Yeni sezonun kadro planlamasında düşünülmeyen ve resmi maçların kadrosuna dahi alınmayan 27 yaşındaki forvetin menajeri kulüp arayışında olsa da bordo-mavililer bonservis bedeli elde etmeden oyuncuyu bırakmaya yanaşmıyor. Trabzonspor bu sezon sözleşmesi sona erecek olan Umut Bozok'a anlaşmaya göre 2024-2025 futbol sezonu için 36 milyon 750 bin TL garanti ücret ödeyecek.

MENAJERİ AKLINI ÇELDİ

2021-2022 sezonunda Süper Lig'de gol kralı olduktan sonra Trabzonspor'a transfer olan Umut Bozok, bordo mavili takımda çok sayıda şans bulmasına rağmen beklentilerin altında kalırken, menajeri devreye girerek kendisine kulüpler buldu. Fakat menajeri bedelsiz ayrılmasının planını yaparak sosyal medyayı kullandı. Umut Bozok'un da geleceğini karartacak şekilde açıklamalar yaparak durumu iyice çıkmaza soktu. Trabzonspor yönetimi ise menajerin bu hamlesine karşı net tutum göstererek futbolcunun bedelsiz bir şekilde gönderilmesinin önünü tamamen kapattı.

PLANI SUYA DÜŞTÜ

Menajer Olivier Davo algı yürüterek başlattığı operasyon başarısızlıkla sonuçlanırken, Umut Bozok'un da futbol kariyerine zarar verecek şekilde davranması Trabzonsporlu taraftarların da tepkisine neden oldu. Tecrübeli futbolcudan menajeri ile yolları ayırmasını bekleyen bordo mavili taraftarlar menajerin operasyon başlattığı sosyal medya üzerinden futbolcuya menajeri ile yolların ayrılması noktasında çağrı yaptı.

HaberTS.com /  Yasir Güney

Editör: Haber TS