Vilassa çelik yapı sistemleri hayallerinizdeki evi tüm kalitesi ve sağlamlılığı ile sizler için tasarlıyor ve inşa ediyor. Birçok farklı ev modelleri ile ister çok katlı ister tek katlı villa sahibi olmak mümkündür. Tüm bunların yanında Vilassa, çevre dostu prefabrik evlerin yapımı ve kurulumda da deneyimlidir.

Vilassa Evleri Kalıpların Dışında

Vilassa müstakil villa yapımında çelik malzeme kullanmaktadır. Bu sebeple dış etkenlere karşı oldukça dayanıklı bu evler oldukça güvenilirdir. Evler kişinin ihtiyaç ve zevklerine göre tasarlanmakta olup konfor odaklı bir anlayış benimsenmiştir.

Prefabrik Ev Nedir Ve Özellikleri Nelerdir?

Prefabrik evler tamamen fabrikada üretilmekte olup montajı sahada yapılan kullanım alanları oldukça geniş evlerdir. Depreme dayanıklılığı sebebiyle son zamanlarda daha da tercih edilmeye başlanmıştır. Vilassa’da bu dayanıklı yapıyı estetik ve kullanışlı bir görünümle birleştirerek sizleri ev sahibi yapıyor. Prebarik evlerin nasıl kullanıldığı, rüzgar, nem gibi etkenlere göre değişiklik gösterse de kullanım ömrü ortalama 40 yıldır.

Prefabrik ev üretim süresi ve montajı oldukça kısadır. Ev, ofis, yatakhane, sosyal tesis ve fabrika gibi çeşitli kullanım alanları da vardır. Prefabrik evlerin en büyük artılarından biri iyi bir ısı ve ses yalıtıma sahip olmasıdır. Bu sebeple enerji tasarrufu yaparak huzur dolu bir ev yaşamı sürülebilmektedir. Bazı prefabrik evler taşınabilmektedir. Böylece yaz kış istediğiniz yerde konaklayabilir istediğiniz yerde tatil yapabilirsiniz.

Prefabrik Ev Modelleri

Prefabrik evler müstakil villa modelleri arasında maaliyeti en az olan konut tipleri arasındadır. Standart modüllerden oluştuğu için pratik ve hızlı bir şekilde kurulur. Bu sebeple hızlı bir şekilde evinize kavuşabilirsiniz. Vilassa da sizleri uygun fiyatla güvenli, konforlu ve kaliteli bir prefabrik ev sahibi yapmaktadır.

Eşya Depolama İstanbul Avrupa Yakası Eşya Depolama İstanbul Avrupa Yakası

Prefabrik Evler Kaç Katlıdır?

Prefabrik evlerin inşası için bir temel gerekmez. Genellikle bu evler tek katlı ya da çok katlı villa gibi yapılmaktadır. Çoğunlukla bu tek kat ya da 2 kat tercih edilmekle birlikte özel tasarım olarak bazen 3 katlı prefabrik ev modelleri de hazırlanabilmektedir.

Prefabrik Ev Fiyatları Neye Göre Değişir?

Prefabrik ev almak isteyen kişilerin yukarıda belirtilen özelliklere ek olarak dikkat etmesi gereken b,r takım özellikler daha vardır. Prefabrik evler 4 mevsim kullanım alanı sunsa da iklim koşullarına uygun bir şekilde yerleşimi yapılmalıdır. Aynı zamanda genelde minimalist bir tarzda yapıldığı için çok eşyayı ve geniş bir alanı tercih edenler için keyif verici olmayabilir. Ancak yine de kısıtlı alana rağmen bu evler oldukça kullanışlı bir şekilde tasarlanmaktadır.

Prefabrik ev fiyatları kullanılan malzemenin kalitesi ve kalınlığı, panellerde kullanılan malzemenin niteliği, fazladan ısı yalıtımı için gerekli kaplama malzemeleri ve evin kat sayısı gibi faktörlerden tarafından etkilenmektedir. Tek katlı villa fiyatları dolayısıyla 2-3 kattan daha ucuz olmaktadır.

Sıcak Ev Konforunu Prefabrik Evlerle Sağlayalım

Tek katlı villa modelleri ülkemizde oldukça tercih edilmektedir. Bu düzayak prefabrik modeller modern bir mimari stile sahip olmakla birlikte ev sahiplerinin de ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmaktadır. Yaz kış kişiye ayrı bir keyif veren bu evler çoğunlukla problemsizdir. Ufak tamirler gerektirse de genel olarak sürpriz problem çıkarma olasılığı çok düşüktür.

Prefabrik evlerin öne çıkan özellikleri arasında ekonomik olmaları gelmektedir.  Tek katlı olmaları, yalıtımının iyi olması sebebi ile enerji tasarrufu sağlanabilmesi ve kurulumunun zahmetsiz olması gibi sebeplerden dolayı  maaliyeti az olabilmektedir. Bu sebeple de müstakil villa fiyatları arasında en uygun ve en çok tercih edilen yapılardan olmaktadırlar.

Vilassa Ofise Gelin, Hayalinizdeki Evi İnşa Edelim!

Tek katlı, çok katlı, loft katlı ev ya da prefabrik ev sahibi olmak istiyorsanı Vilassa ofisine gelin. Tiny House’lar da dahil olmak üzere çeşitli özel tasarım evlerle hayalinizdeki evi tasarlayıp inşa ediyoruz. Vilassa çelik yapı sistemleri ile sağlam olan evler ömür boyu keyifle ve huzurla kullanılabilmektedir.

Prefabrik ev modelleri arasından istediğinizi seçebilir ya da size uygun olarak yeni bir tasarım yapılabilmektedir. Vilassa tecrübesi ile bu tasarım evler yüksek konfor anlayışı ile yüksek teknoloji kaliteli malzemelerle sağlam bir şekilde yapılmakta ve ev sahiplerine güvenilir bir ortam sunmaktadır.

Editör: Özge Özkan