31 Mart'da yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesi şehirler ve ilçelerde adaylık heyecanı yaşanmaya başladı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Genel merkezde yaptığı aday tanıtım toplantısında Trabzon Hayrat ilçe belediye başkan adayı olarak Hami Hacıosmanoğlu'nu açıkladı.

A4 Rondo Çerçeve, Ayaklı Menü Panosu, Ayaklı Menü Standı ve Ayaklı Pano A4 Rondo Çerçeve, Ayaklı Menü Panosu, Ayaklı Menü Standı ve Ayaklı Pano

Parti genel merkezinde yapılan aday tanıtım toplantısında Fatih Erbakan Hami Hacıosmanoğlu ‘nun ismini açıklaması ile alkışlarla sahneye çıkan Hacıosmanoğlu merhum hocamız Necmettin Erbakan’ın öğrencileri olarak çok çalışacağız partimize ve liderimiz Fatih Erbakan’a mahcup olmayacağız inşallah dedi.

Hami Hacıosmanoğlu Kimdir?

Hami Hacıosmanoğlu, 10 Temmuz 1989'da Trabzon'un Hayrat ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Hayrat'ta tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi İktisat bölümünde öğrenimine devam etmektedir. Son 10 yıldır Hayrat ilçesinde esnaflık yapmakta olan Hacıosmanoğlu, siyasi hayatına Refah Partisi'nin 2019'da kurulmasıyla Trabzon il yönetiminde başlamıştır. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Trabzon Hayrat'tan belediye başkan adayı olarak seçime girecektir.

Editör: Haber TS