Son günlerde Trabzon kulisleri çalkalanıyor, her ağızdan bir Başkan adayı ismi duyuyorum. Neymiş efendim Sadri Şener bu kulübü yönetemiyormuş! Yönetir veya yönetemez burada söz hakkı kesinlikle taraftarın olmalıdır. Derin Trabzon’un değil (!)  Sadri Şener’in yanlışlarına en büyük tepkiyi Trabzonspor taraftarı vermiştir ve verecektir. Her yazımda Sadri Şener’in yanlışlarından dem vuruyordum, her gittiğim ortamda Sadri Şener’in bırakması gerektiğini düşündüğümü dile getiriyordum… Ama son yaşanan olaylardan sonra Sadri Şener’e karşı olan tarzım tamamen değişmiştir. Trabzonspor bir başkaldırıştır, direniştir. Sadri Şener’e karşı tepkimin asıl nedeni, sessiz kalması ve meydanı haramilere bırakmasınaydı. Bu saatten sonra Sadri Şener’in yanlışlarını not tutup bu zorlu süreçte kendisine tam destek vererek, Başkanımızı haramilere 7irmemek için elimden geleni yapacağım.

Sadri Şener’i Başkanlığa getirenler, ona destek verenler şimdi onu karşısına aldı. Arkasından gizli kapaklı işler dönüyor… Sadri Şener’i oraya siz getirdiniz doğrudur. Ama Trabzonspor Kulübü Başkanı CAS’tan davasını çekmiyor diye ona karşı cephe aldığınızda doğrudur. Şimdi sizin Trabzonsporluluğundan  şüphe etmekte haksız mıyım? “Trabzon’un derin güçleri” , şunu bilmelidir. Kimse Trabzonspor taraftarından büyük değildir.

Trabzonspor Kulübü Başkanı hak ettiği şampiyonluğu alamıyor kardeşim, böyle bir ortamda sen nasıl başarı ve başarısızlık üzerinden Sadri Şener’i yıpratmaya çalışıyorsun! Trabzonspor’un şampiyonluğu verilmiş olsa idi kadro bozulacak mıydı? Buna rağmen İnter’e evinde diz çöktürdük…

Sadri Şener’e transfer yanlışları yüzünden tepki gösterebiliriz, şike süresince sessiz kaldığı için istifaya çağırabiliriz… Ama, Sadri Şener Trabzonspor’un hakkını arıyor diye onu ve kupamızı size 7irmeyiz!

Son çağrım cefakar Trabzonspor taraftarına, lütfen siyasi oyunlara gelmeyelim. Sadri Şener’e sahip çıkalım ve arkasında olduğumuzu belli edelim. Herkes şunu iyi bilmelidir. Sadri Şener’in ayağı şu an Trabzonspor’un hakkını aradığı için kaydırılmaya çalışılıyor. Eeee onun ayağını kaydıranlar yeni hazırlayacakları adaya da gerekli telkinlerde bulunuyordur elbet. Zaman Trabzonspor taraftarının uyanık olma zamanıdır. Sadri Şener’i derin Trabzon’a 7rmeyelim. Şu zorlu süreci atlattıktan sonra Sadri Şener’e denilecek çok sözümüz olacak elbet. Ama zaman o zaman değil. Sadri Şener’e Trabzonspor için destek verelim, sonunda hakkımızı alamaz isek ben bu işi bırakacağım…