Trabzonspor Camiası Efsane Başkan Şamil Ekinci'yi Son Yolculuğuna Uğurladı Trabzonspor Camiası Efsane Başkan Şamil Ekinci'yi Son Yolculuğuna Uğurladı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Okay Yokuşlu Rapid Wien karşılaşması öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

ABDULLAH AVCI'NIN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI

Ne yazık ki, organize bir kötülükle karşı karşıyayız. Eleştirilerden bahsetmiyorum. Benim bir ailem, çocuklarım var. Hakaretlere varan çok çirkin saldırılara maruz kalıyorum. Hak etmiyorum. Bu sözler Trabzonspor Teknik Direktörü makamına yapılan saygısızlıktır. Bu takım, çok iyi bir takım olacak. Bunu da görecekler. Zaman ve sabır istemiyorum. Sadece destek istiyorum. 

Maçla ilgili teknik taktik girmeyeceğim. Biraz sahanın dışı sorabilirsiniz ama yaşadıklarım duygularım düşüncelerim destek aldıklarımı kaleme aldım. Bazen kağıttan okuyacağım. 

Eleştirileri ne kadar düzgün anlatmak istesem de ulaşamayacağım. Sezona başladık transferlerimiz geliyor daha da gelecek. Başkanımız yönetimimiz özverili şekilde çalışıyoruz. Ekibimde gece gündüz çalışıyoruz.

Her sezon yeni bir başlangıçtır. Yeni hedef peşinde konuşmaktır. Yeni gelenlerle organizasyon oluşturmamız gerekiyor. Taraftarlarımzdan fazlaca sabır ve ekstra zaman istemedim istemeyeceğim de. İkinci sefer geldiğimde şampiyonluk hedefi yoktu. Ulaşılabilir hedef üçüncülükte ve bunu yakaladık. Kupa finalinde uzatma yediğimiz golle kaybettik.  Hem ben hem de sağ duyulu Trabzonspor taraftarı karşı karşıyadır. Ailem ve çocuklarım var. Sosyal medyayı kullanmıyorum. Hakaretlere varan çirkin saldırılara maruz kalıyorum. Bu koltukta oturuyorsam tabiki bedelleri var. Sosyal medyacılarım ve hukukçularım takip ediyor. Trabzonspor Teknik Direktörlüğü makamına yapılan saygısızlıktır bu söylemler. Burada yaptıklarımızı tarih yazacaktır. Trabzonspor doğru ve gelişen bir yoldadır.

Editör: Hasan Yılmaz