Avcı, “Filenin sultanları final için sahaya çıkacak. Bize güzel şeyler yaşatıyorlar umarım, bu akşam Final için sahaya çıkacaklar. Onlara başarılar diliyorum” dedi. 

3. Resmi müsabakamız İki maç akrasında oyun farklılıkları var. Her seferinde daha iyiye gideceğiz. Transferle katılan arkadaşlarımız var. Beraber antrenman yaptıklarında bunun karşılığını alacağımızı düşünüyorum. Tur nasıl yukarı zorlaşıyorsa rakiplerde zorlaşıyor. Bugün oynayacağımız takım organizasyon takımı. Top bizdeyken, şiddetli baskıları yönlendirdikleri noktalar var. Çözüm noktaları da var. Oyunda dikkatli, kendi sahamız önünde baskılı, şiddetli, topu aldığında kolay vermeyen, verdiğinde çabuk kazanan takım olmak istiyoruz. Sahada en iyi şekilde uygulamak istiyoruz. 
Bu stadı tıklım tıklım gördüğümüzde heyecanımız daha da ratıyor. 12. Adam olarak bize itici güç oluyorlar. 

İyi bir başlangıç yaptık. Umarım bugün itibariyle de iyi oyun, taraftarımızı mutlu eden oyun bunun karşılığı da skorla alırız” dedi. 

TAKIMDA DEĞİŞİKLİKLER

Takımdaki değişikliklerle ilgili olarak ise Avcı, “Hafta hafta değişebilecek, rakibe göre, oyun planına göre değişebilir. Ekip çok detaylı çalışıyor. Cihan çok önemli mesafe kat ediyor ama yeterli değil. Belçika’da 3 5 2’nin solunda oynamış. Burada bir planımız var. Orta saha da Mendy oranın orijinal oyuncusu. Savic gibi değirli oyuncu geldi. İlk maçına çıkacak. Rakibin güçlü ve çözüm tarafları ile ilgili planlarımı var. Böyle bir senaryo kullandık” dedi. 

ORSİC VE UMUT BOZOK NEDEN KADRODA YOK

Orsic ve Umut Bozok’un neden kadroda olmadığı ile ilgili olarak ise Avcı,  “Biliyorsunuz UEFA’da 2 maçlık listeler veriliyor. Bundan evvel de 2 maçlık verdik. Grupta da ayrı liste verilecek. Transferler geliyor katılabiliyor. Orsic, 1 senedir daha maç doğru dürüst oynayamadı. Geçen sene yatırım yapılan oyuncu. Buradan 3 4 gün evet kahve içtik, sohbet ettik. Gidişat ve planlama ile alakalı. A listesi var B listesi var. 8 tane oyuncu şöyle yazmak zorundasın. 4 tanesi senin kulübün içinden yetişmeli. 4 tane de Türkiye’de diğer kulüplerden bu topraklardan yetişmiş oyuncu olması lazım. 8 oyuncu yoksan, 6 tane varsan 25 kişilik kadron 22’ye düşüyor. B listesi var. İrde kadro dağılım var. Maça nasıl hamleler yapabilirsin. Orsic nerede, Umut nerede kullanabiliriz. Orsic’i kullandığımız yerde Cihan oynuyor. Trezeguet oynuyor. Nwakaeme var. Orsic’e bu seferlik tur için bu şekilde kullandık. Umut da Draguş oynuyor. Nwakaeme oynuyor. Kadro dağılımı için böyle bir şey kullandık. İkisi de değerli oyuncular” dedi. 

Trabzonspor Beşiktaş Maçı VAR Kayıtları Açıklandı Trabzonspor Beşiktaş Maçı VAR Kayıtları Açıklandı

FOUNTAS TAKIMDAN AYRILACAK MI? 

Fountas’ın takımdan ayrılması ile ilgili olarak ise,  “Transferlerde gelenler olabiliyor, gidenler de olabiliyor. Fountas iyi bir oyuncu. Geçen sene bize Ocak ve Şubat’ta çok yardımcı oldu. Şu gün itibariyle kadro rekabeti ve transfer devam ediyor. Böyle bir tasarrufumuz olabilir. Ama bundan sonra onun menfaatleri doğrultusunda kulüp ve kendi adına da hareket edeceğiz” dedi.

Editör: Haber TS