Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, kulüp adına önemli açıklamalarda bulundu. Gevrek, geçtiğimiz sezon kiralık olarak başka takımlarda forma giyen futbolcularını geri çağırdıklarını ve altyapıdaki gençlerle birlikte yeni bir takım oluşturmayı planladıklarını belirtti.

Bakanlıktan 12 Bin TL Yardım! Geri Ödeme Yok, Başvurular Başladı Bakanlıktan 12 Bin TL Yardım! Geri Ödeme Yok, Başvurular Başladı

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, “Saha sonuçları konusunda elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz. Şu ana kadar toplamda 26 oyuncunun lisansını çıkardık,” diyerek Trendyol 1. Lig'in 2. haftasında oynanacak olan maçın hazılıklarına da başlayacak.

Malatya Haber ‘de yer alan habere göre, Başkan ayrıca, Gaziantep FK'ya transfer olan Ogün Özçiçek ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Bu transferin resmî olarak Yeni Malatyaspor’un sosyal medya hesaplarından duyurulacağını ifade eden Gevrek, sürecin başarıyla sonuçlandığını belirtti.

Gevrek, sezon öncesi kulübün mali durumu ve hedefleriyle ilgili detaylı açıklamaları ise Malatya’ya gelerek yapacağını duyurdu. Yeni Malatyaspor’un Trendyol 1. Lig’den çekilme başvurusunun ardından kulüp, yeni bir yapılanma sürecine girmişti. Başkan Gevrek, bu süreçte TFF ile görüşmelerin sürdüğünü ve kulübün en iyi şekilde temsil edileceğini söyledi. Kulübün yeni sezona katılımı ve geleceği hakkında olumlu mesajlar veren Gevrek, altyapıdan yetişen genç oyuncuların ve kiralık dönemi sona eren tecrübeli isimlerin takımı güçlendireceğini belirtti.

Editör: Özge Özkan