Teknoloji dünyasında son dakika haberi… Android 14 beta güncellemesi yayınlandı. Beta 4 hangi cihazlara, hangi özellikleri getirdi?

Bir ay daha geçti, yani başka bir Android 14 beta zamanı geldi: Android 14 Beta 4!

Bu güncelleme cihazlara yeni özellikler getirirken, hataları düzeltiyor. Bu bir ikinci Platform stable Android 14 sürümü. Bu da tüm geliştirici API'lerinin ve uygulamaya yönelik tüm davranışların nihai olduğu ve son sürüm yayınlandığında artık değişmeyeceği anlamına geliyor.

Bundan bahsetmişken, Beta 4, son sürüm gelmeden önceki son sürüm gibi görünüyor. Google Pixel cihazları için yayınlanan sürüm Ağustos ayında tüm cihazlara ulaşacak.

Google, muhtemelen Beta 4 ile ilgili herhangi bir önemli sorun bulunursa, bunları hızlı bir şekilde düzeltip bir Beta 4.1 veya buna benzer bir şey yayınlayabilmesi için son sürümün yakında olduğunu kesin olarak söylemedi. Önümüzdeki haftalarda göreceğiz.

Her zaman olduğu gibi, uygun Pixel'iniz zaten Google'ın Android Beta programına kayıtlıysa, Beta 4'ü kablosuz bir yazılım güncellemesi olarak alacaksınız. Cihazınız kayıtlı değilse ve kaydetmek istiyorsanız buraya gidin. Kaydolduktan sonra, bir yazılım güncellemesi olarak en son beta sürümünü almanız birkaç dakika ila birkaç saat sürecektir.