Apple’ın yeni iPhone SE modelinin adı SE 4 olmuştu. Gelen son bilgilere göre, iPhone SE 4 ekran detayları ortaya çıktı…

IPHONE SE 4 EKRANI NASIL OLACAK?

Apple kısa süre önce amiral gemisi iPhone 14 akıllı telefon serisini tanıttı ve şimdi serinin dördüncü versiyonu olacak yeni nesil iPhone SE ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Apple iPhone SE 4 adıyla piyasaya çıkacak olan cihazın ekran özellikleri ortaya çıktı.

Markanın ekran tedarikçisinden gelen bilgilere göre, yaklaşmakta olan iPhone SE modelinin ekran açısından neler sunacağı artık biliniyor. Buna göre; Apple iPhone SE 4, 6.1 inç LCD ekranla gelecek ve ekranın üstünde bir çentik olacak.

Daha önce, yeni nesil iPhone SE'nin 5,7 inç ile 6,1 inç arasında bir ekranla gelebileceğini ve ön kamera sensörleri için ekranın üstünde bir delik yer alabileceği iddia edilmişti.

iPhone'larda ekran çentiği uygulaması devam ediyor. Yeni iPhone SE çentikli bir ekranla geleceği gibi Face ID özelliği için TrueDepth kamera kurulumunu da içerebilir.

Apple'ın SE modeli için Touch ID'ye bağlı kalacağını ve Face ID özelliğini sunmayacağına dair söylentiler devam ediyor. Face Id mi, Touch Id mi olacak henüz bilmiyoruz. Fakat ekran boyutu ve çentikli tasarımı olacağı kesinleşti.

Apple, SE serisi telefonlar için eski iPhone modellerinin tasarımını kullandığından, iPhone SE 4'ün yaklaşık beş yıl önce piyasaya sürülen tasarım açısından iPhone X'e benzeyeceği öngörülüyor.