Binance hesabı nasıl açılır? Kripto para borsası olarak Binance’ı tercih edecekseniz, bu makalede sizlerle hesap açma adımlarını paylaşıyoruz.

Binance hesap açma işlemleri güvenli ve basittir.

Binance, çevrimiçi en popüler kripto para borsalarından biridir ve bunun iyi bir nedeni vardır. Kullanıcılara çok çeşitli özelliklerin yanı sıra başlamayı kolaylaştıran kullanıcı dostu bir arayüz sunar. Bu kılavuzda size Binance hesabını nasıl açacağınızı ve kripto para ticareti yapmaya nasıl başlayacağınızı göstereceğiz.

Binance Hesabı Nasıl Açılır?

Hesap açmak, herhangi bir kripto borsasında işlem yapmanın ilk adımıdır. Binance hesabı, Binance'te işlem yapma biletinizdir. İşte, Binance hesabı açmaya ilişkin kılavuzunuz!

1. Binance ana sayfasını açın

2. Binance hesabınızla ilişkilendirmek istediğiniz e-posta adresini girin ve şifrenizi girin. Ayrıca telefon numaranızla kaydolmayı da seçebilirsiniz. Alternatif olarak Google Hesabınızı veya Apple Kimliğinizi kullanarak bir hesap oluşturabilirsiniz.

3. Herhangi bir yönlendirme kodunuz varsa, Şifre alanının altındaki Yönlendirme Kimliği alanına bu kodu yazın, şartlar ve koşulları okuyup kabul edin ve ardından hesabınızı oluşturmak için Hesap Oluştur düğmesine tıklayın.

4. Doğrulama kodunu içeren bir e-posta veya SMS uyarısı alacaksınız. Kodu doğrulama sayfasına kodu girin; kodun eşleşmesi durumunda hesabınız anında doğrulama alacaktır.

Bu noktaya kadar bir Binance hesabı oluşturmak, temel Binance işlevlerini kullanmanıza ve sınırlı işlem yapmanıza olanak tanır. Binance Hesabınızın tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için KYC sürecini tamamlamanız gerekir.

KYC, Binance'in sizi büyük işlemler için doğrulanmış kullanıcı olarak kaydetmesine yardımcı olan bir süreç olan Müşterinizi Tanıyın ifadesinin kısaltmasıdır. Binance KYC süreci için kayıt gereklilikleri şunları içerir:

  • Devlet tarafından verilmiş fotoğraflı bir kimlik belgesi veya Sürücü Belgeniz
  • Bir sosyal güvenlik numarası
  • Kimlik kartı
  • Pasaport
  • PAN kartı

Binance'e Nasıl Para Yatırılır?

Binance'e kayıt işlemini tamamladıktan sonra artık platformda işlem yapma yolunda bir sonraki adımı atabilirsiniz. Bu adım para yatırmayı içerir. İşte, Binance para yatırma adımları!

Banka Havalesi Yoluyla

Trabzon Okul Servis Ücretleri Ne Kadar? Trabzon Okul Servis Ücretleri Ne Kadar?

Borsada kripto satın almanıza yardımcı olması için Binance hesabınıza para yatırmanız gerekir. Bankanızdan Binance'e para çekmek için yapmanız gerekenlerin basit bir taslağını burada bulabilirsiniz.

Adım 1: Binance web sitesine gidin, ana sayfanın solundaki Banka Mevduatı açılır menüsüne tıklayın ve Kripto Satın Al seçeneğini seçin.

Adım 2: Yatırmak istediğiniz para birimini ve tutarı girebileceğiniz bir sekme açılacaktır. Bunları seçtikten sonra Devam'a tıklayın.

Adım 3: Yatırdığınız paranın ayrıntılarını içeren bir açılır pencere göreceksiniz ve yatırdığınız paranın yansıtılıp yansıtılmadığını görmek için Cüzdanı Görüntüle düğmesine tıklayabilirsiniz.

Binance'te minimum para yatırma tutarı 50 dolardır. Bundan daha az bir miktar aktarılmayacaktır.

Binance'e Kripto Para Nasıl Yatırılır?

Binance'e kripto para yatırmak için borsayla uyumlu bir cüzdan almanız gerekir. Binance ile entegre olan bazı kripto cüzdanlar arasında MetaMask, Trust Wallet MathWallet, Binance Chain Wallet ve SafePal bulunmaktadır. Bu cüzdanlardan birine sahip olduğunuzdan emin olun ve ardından Binance'e para yatırmak için aşağıdaki prosedürü izleyin.

Adım 1: Binance hesabınıza giriş yapın, Cüzdan açılır menüsüne gidin ve Genel Bakış seçeneğine tıklayın.

Adım 2: Genel Bakış sekmesi açıldığında ekranınızın sağ üst kısmındaki Para Yatırma seçeneğini seçin.

Adım 3: Kripto Yatır'a tıklayın ve yatırmak istediğiniz kripto para birimini ve çekim yaptığınız platforma karşılık gelen ağı seçin.

Adım 4: Bir Para Yatırma Ağı alanını seçtikten sonra bir para yatırma adresi göreceksiniz. Para çekmek istediğiniz platformun adres alanına kopyalayıp yapıştırın.

Adım 5: Para çekme talebini onaylayın ve işlemin yapılmasını bekleyin. Bekleme süresi platformdan platforma değişir ancak işlemin yansıtılıp yansıtılmadığını görmek için her zaman işlem geçmişinizi kontrol edebilirsiniz.

Editör: Didem Bektaş