Son olarak televizyon ekranlarına uzun bir ara verdikten sonra TV8 ekranlarında yayınlanan ''Gerçeğin Peşinde'' programı ile devam eden ve şimdilerde sezon finali dolayısı ile ekranlarda olmayan Serap Paköz, boşandığı eşinden olan kızı Ceren Ezgü'yü 11 yıllık sevgilisi ve hayat arkadaşı Ozan Orsan ile evlendirdi.

Yüzlerce davetlinin katıldığı klasik ve sade ama bir o kadar coşkulu geçen düğün boyunca eski eşi ile pek fazla poz vermeyen Serap Paköz, damadı ve kızının mutluluğuna gün boyunca ortak oldu.

Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Ceren Ezgü, Ozan Orsan ile evlenmesinin ardından Afrika'ya balayına giderken, Serap Paköz ise basın mensuplarına olabildiğince az poz vermeye çalıştı.

İyiliği İle Tanınıyor

Serap Paköz, televizyon ekranlarında öldürülen 2 kız çocuğunu bulması ve katillerine hapis cezası verilmesi ile tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran olay ile ''iyilik meleği'' olarak gösterilmiş ve daha önce bulduğu kayıplar ile ''insan canlısı sunucu'' olarak anılan isimlerden olmuştu.

Ozan Orsan ile Ceren Ezgü'nün lise son sınıfından beridir arkadaş oldukları ve 11 yıldır birliktelik yaşarken bu birlikteliği evlilik ile taçlandırmaları yakın çevrelerinde de olumlu karşılandı.