İhsan Derelioğlu, maçın 88. dakikasında Berke Özer ile girdiği ikili mücadele sonrasında sakatlanan Enis Destan'ın hastanede olduğunu ve şu an itibarıyla durumunun netlik kazanmadığını söyledi.

Trabzonspor Beşiktaş Maçı VAR Kayıtları Açıklandı Trabzonspor Beşiktaş Maçı VAR Kayıtları Açıklandı

Hafta içi 120 dakikalık bir maçtan sonra Eyüpspor karşısında iyi bir performans ortaya koyduklarını dile getiren İhsan Derelioğlu, Trabzonspor'un beraberliğe sevinemeyeceğini, her türlü olumsuzluğa rağmen kazanmaları gerektiğini belirtti.

Derelioğlu açıklamasında, “Maç öncesi Visca ile eksiklik yaşadık, maçta da Savic ile sorun yaşadık. Enis Destan omzunun üstüne düştü, kafasını çarptı. Hastaneye tetkik amaçlı gitti. Umarım önemli bir şeyi yoktur. Buradan sonra milli takıma katılacaktı. Maça gelirsek, olumsuz şartlarda geldik. Kazanmaktan başka bir şey düşünmüyorduk. Merkezde istediğimiz paylaşımı yapamadık. Çok fazla pas trafiğine izin vermeden oyunu bloke ettik. Üretmekte sorun yaşadık. İlk yarıyı böyle bitirdikten sonra ikinci yarıda rakip sahada biraz daha oynayıp pas trafiğini kestik. Dengeli bir maçtı, kazanmak istediğimiz maçtı. Böylesine yoğun bir 120 dakikadan sonra gösterilen direnç önemli ve değerli. Trabzonspor kalitesindeki takımın maç kazanmaması kayıp. Kendi oyuncularımızı tebrik ediyorum. Fiziksel ve mental yorgunluktan sonra direnç gösterdiler. %100’ü verdiler, takım olarak yaşadığımız üretme ve sonuçlandırma sorunuyla karşı karşıya kaldık. Trabzonspor berabere kaldığı için sevinmez; galip ayrılabilirdik. En azından mücadele gücü olarak bundan sonraki süreçte daha umut veren bir takım olacak. Eksiklerle Trabzonspor’un kimliği değişecek. Daha güven veren bir takım olacak.”

Editör: Haber TS