Büyüleyici manzarayı yaşamak için Fethiye yamaç paraşütü etkinliğine başvuru yapabilirsiniz. Başvuruları yapmak için online rezervasyon öncesi bilgilendirme almayı unutmamalısınız. Genel olarak etkinlik boyunca neler yapıldığını sitemizde inceleyerek, aklınıza takılan soruları iletebilirsiniz.  Yamaç paraşütünü doğru kanallardan yapmak için talepleri bekliyoruz.

Fethiye Yamaç Paraşütü’nde Manzara

Fethiye yamaç paraşütüne başvuru yaptıktan sonra etkinlik aşamasında sizi eşsiz bir manzara bekliyor olmaktadır.  Babadağ, Fethiye, Ölüdeniz manzarasını izlemenin keyfini paraşütle çıkarmak size iyi gelecektir. Yukarıda kaldığınız süre boyunca, manzarayı fotoğraflamak isterseniz, pilotla görüşerek bunu sürdürebilirsiniz.

Paket Kapsamı Nasıl?

Yamaç paraşütü başvurunuz ardından paket hakkında detay bilgisi isteyebilirsiniz. Fikir vermesi bakımından bazı kurallar dahilinde paraşüt hizmeti almaktasınız. Örneğin hava koşulları, paket kapsamını belirleyen en önemli faktörler arasındadır. Yukarıda kalma süresi bakımından havaya bağlı olarak görülen bir durum söz konusudur. 

Aşırı rüzgarlı havalarda Fethiye yamaç paraşütü yarım saate kadar sürebilmektedir. Tersine güzel havalarda da 45 dakika civarı süren paraşüt gezilerini bulabilirsiniz. Pakete ne zaman başlayacağınız, harekete geçilecek zaman aralıkları değişebilmektedir. Sabah saatlerinde veya öğle, öğleden sonra saatlerinde harekete geçilebilmektedir.

Etkinlik Başlamadan Önce Dağa Transfer

Yamaç paraşütü keyfine başlamadan önce belirli bir süre boyunca dağa transfer aşaması gerçekleşmektedir.  Dağa transfer haricinde uçuşa geçme aşaması da yine zaman alabilmektedir. Yamaç paraşütünde, teknik ihtiyaçları karşılayan çözümlerle alakalı süre netliği güncel olarak aktarılmaktadır.

Yamaç paraşütünde paket sigorta kapsamı önemli başka bir konudur. Sigorta sözleşme içeriğini okuduktan sonra detayları da inceleyerek onay vermeniz önerilmektedir. Uçuş sözleşmesi, kurumsal açıdan onaylı ve güvenilir kanallar tarafından hazırlanmaktadır.

Güvenlik ve Yamaç Paraşütü

Firmamızı seçerken Fethiye yamaç paraşütü konusunda güvenliğe verdiğimiz önemi detaylı şekilde öğrenebilirsiniz. Yüksekte gerçekleşecek bir faaliyet için, önce güvenlik diyor ve bu konudan ödün vermiyoruz. Malzemelerin bakımı, kullanım esnasında sorun çıkmaması için yapılacak kontroller ve daha fazlası, özel olarak sunulmaktadır. Dilerseniz referanslar ve uygulama görselleri hakkında daha fazla bilgi almak üzere sorular iletebilirsiniz.

Memnun Ayrılan Macera Severler

Fethiye paraşüt gezisi yapanlar hizmetlerimizden memnun kalarak unutulmaz bir anı kazanmaktadır. Misafirlerimizi memnun eden turistik faaliyetleri yeniden almanız için dilediğiniz zaman başvuru yapabilirsiniz. Dilerseniz deneyimlerinizi sosyal medya platformları üzerinden diğer kişilerle paylaşabilirsiniz. Güzel tatil geçirmek isteyenlere özel, müşteri memnuniyeti odaklı şekilde hizmet sunuyoruz.

Vermiş olduğumuz hizmetleri hızlı ve etkili bir şekilde tamamlamak adına güçlü servis veriyor, uygun fiyatlar sunuyoruz. Misafirlerimizin bütçelerine uygun paraşüt hizmetleri için ek fotoğraf video vs. istekleri belirleyici olabilmektedir. Ek fiyatlandırmalar hakkında daha çok bilgi alabilirsiniz. Deneyimli pilotlar, güvenilir ve dürüst çalışma prensibi artıları sayesinde fark yaratan yamaç paraşütü deneyimi sunuyoruz.

İlk Kez Yamaç Paraşütü Yapacaklara Özel Tavsiyeler

İlk kez yamaç paraşütü yapacak olanlar, sağlık açısından yüksekte kalma konusunda problem yaşamıyor olmalıdır. Kalp krizi geçirme veya ani bayılma riskleriniz varsa, bu tür bir etkinliğe girmemeniz önerilmektedir. Bunun haricinde ilk uçuş yapacaklar için gerekli tüm yönlendirmeler sorunsuz şekilde sağlanmaktadır.

Pilotunuz, havaya çıkmadan önce ve havaya çıkınca neler yapılması gerektiği konusunda bilgi vermektedir. Sizin yapmanız gereken, pilotun yönlendirmelerine uygun şekilde konum almak olmalıdır. Pilot koşmaya başladıktan sonra siz de hareket edince, birkaç saniye sonra havada süzülmeye başlarsınız.

Uçuşlarda Kilo Sınırı Önemi Nedir?

Boşanma sürecinde dikkat edilmesi gerekenler Boşanma sürecinde dikkat edilmesi gerekenler

Fethiye yamaç paraşütünü kullanacağınızda kilo sınırı genelde 100 olarak belirlenmektedir. Bu kilo sınırı, uçuşu sorunsuz bir şekilde yapmak için belirlenmiştir. Fakat tam sınırda bir kilonuz varsa, görüşmeyi Fethiye yamaç paraşütü ekibimizle yaparak devam edebilirsiniz.