Çocuklara farklı branşlarda spor eğitimleri veren ve yaz kampları düzenleyen GymKids, çocukların hem fiziksel hem zihinsel gelişimini destekliyor. Her alanda deneyimli eğitmenler ile çalışan GymKids; basketboldan futbola, satrançtan İngilizceye, yüzmeden judoya kadar pek çok branşta bire bir eğitimler ve grup eğitimleri düzenliyor. GymKids’te çocuklarınızı yazdırabileceğiniz kurslar arasından öne çıkanlar şu şekilde:

Çocuk Yüzme Kursu

Suyun içinde vakit geçirmek çocuklar için en eğlenceli aktivitelerden biridir. Bunu yüzme bilerek yapmalarıysa hem havuzda hem denizde çok daha güvenli şekilde vakit geçirmelerini sağlar. Çocukların yüzmeyi sevmenin de ötesine geçerek bu alanda kendilerini geliştirmeleri, gelecekte başarılı birer sporcuya dönüşmelerine de destek olabilir. Bu da ancak alanında uzman eğitmenler tarafından düzenlenen çocuk yüzme kursu ile mümkündür.

Yüzme kursuna yazılan çocukların vücudundaki tüm kas grupları hızlı bir şekilde gelişim gösterir. Ayrıca vücut esneklik kazanır ve genel sağlık durumu olumlu etkilenir. Suyun rahatlatıcı bir ortam olması nedeniyle stres azalır ve odaklanma problemlerinin önüne geçilebilir. Yüzme bilmek çocukların özgüven kazanmasına ve suyun içinde özgürce hareket etmesine de yardımcı olur. Dersler alanında uzman 3 antrenörle gerçekleştirilir.

Çocuk Jimnastik Kursu

Jimnastik sporu erkek ve kız çocuklarının beden farkındalığı kazanmak için tercih edebileceği sporların başında gelir. Aynı zamanda disiplinli bir şekilde çalışarak vücut esnekliği kazanmak için de en etkili sporlar arasında yer alır. Jimnastik sporuna erken yaşlarda başlayan çocuklar atlama ve sıçrama, denge, esneme, tek ayak üstünde durma ve daha pek çok konuda yetkinlik kazanır.

Çocukların çocuk jimnastik kursu ile kazanacağı yetkinlikler aynı zamanda kas ve kemik yapısının güçlenmesine, vücudun esneklik kazanmasına da yardımcı olur. Ayrıca düzenli fiziksel aktivite çocukların her zaman zinde kalmasını ve derslerinde başarılı olmasını sağlayabilir. Gym Kids jimnastik kurslarında tüm eğitimler alanında uzman 2 antrenörle gerçekleştirilir.

Bakanlıktan 12 Bin TL Yardım! Geri Ödeme Yok, Başvurular Başladı Bakanlıktan 12 Bin TL Yardım! Geri Ödeme Yok, Başvurular Başladı

Çocuk Judo Kursu

Bir Uzakdoğu disiplini olan judo aynı zamanda olimpik bir sporudur. Her ne kadar bir dövüş sporu olarak nitelense de aslında karşılıklı nezakete dayanır. Judo yalnızca çocukların fiziksel gelişimine ve özgüven kazanmasına yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda rakibe saygı duymayı da öğretir.

Judo, çocukların erken yaşta başlaması önerilen bir spor dalıdır. Alanında uzman 2 antrenör ile gerçekleştirilen çocuk judo kursu onların disiplin kazanması ve bu disiplini hayatın her alanına uygulaması için bir fırsat yaratır.

Çocuk Yaz Spor Okulu

Çocukları hem sosyal hem fiziksel açıdan geliştirmenin eğlenceli yollarından biri olan çocuk yaz spor okulu pek çok etkinlik barındırır. İngilizceden trekkinge, izcilikten sportif faaliyetlere kadar çok sayıda etkinlik çocukların yaz aylarını verimli bir şekilde geçirmesini sağlar. Çocuklar bir yandan doğayla iç içe vakit geçirmeyi öğrenirken bir yandan da ateş başı etkinlikleri ve oyunlarla eğlenceli vakit geçirirler.

Çocuk Kış Spor Okulu

Çocukların kış tatilini hem yeni şeyler öğrenerek hem eğlenerek geçirmeleri çocuk kış spor okulu sayesinde mümkün! Kış spor okullarında çocukların fiziksel gelişimini destekleyen spor aktiviteleri, zihinsel gelişimi destekleyen satranç gibi aktiviteler ve sosyal gelişimi destekleyen grup çalışmaları yapılır. Tüm çalışmalar gruplar halinde ve gerekli görüldüğü durumlarda bire bir olarak gerçekleştirilir.

2014 yılından bu yana 4 şube ve 40’dan fazla eğitmenle 5 binden fazla öğrenciye eğitim vermiş olan GymKids, bugün de Kağıthane ve Tarabya şubeleriyle hizmet vermeye devam ediyor. Siz de çocuklarınızın gelişimine destek olmak isterseniz, hemen şimdi GymKids profesyonelleriyle iletişime geçebilirsiniz.