• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,10 %0.09
  • ALTIN 2.873,94 %1.58
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.600 %-1.57
  • ETHERIUM 2.541 %3.14
21°

Trabzon Haberleri

Trabzon haberleri ve güncel Trabzon gelişmeleri, Trabzon ile ilgili tüm video, Trabzon fotoğrafları ve Trabzon haberleri Trabzon Haber - Trabzonspor Haberleri - HaberTS Son Dakika Güncel sitemizde


EKONOMİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, bugün önemli açıklamalarda bulundu. İşte, Şen'in açıklamaları...

Trabzon yerel seçim gündeminde İYİ Parti ile CHP arasında ittifak krizi patlak verdi. İşte, 31 Mart seçimleri öncesi son durum…

Trabzon Forum AVM’den alevler yükseldi!. Alevler kontrol altına alınırken, yangını söndürme çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Geçtiğimiz gün Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde fırtına sebebiyle dalgalara kapılarak kaybolan iki öğrencinin cesedine ulaşıldı.

Trabzon'un gururu şampiyon boksör Kerem Özmen, Türkiye'ye bir ilki yaşatmak istiyor.

ASAYİŞ

Trabzon Jandarma ekipleri, vatandaşları ‘Adabeyan’ adıyla gönderilen ‘Gönderiniz yola çıktı’ mesajına karşı uyardı.

ASAYİŞ

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde dün bir kargo şubesine girip çalışanlara yönelik silahlı saldırı gerçekleştiren şahıs tutuklandı.

Havaların soğumaya başlaması grip vakalarını artırdı.

ÇEVRE

Akçaabat Sahil Parkı yenilenerek hizmete açıldı. Açılışa çok sayıda vatandaş katılırken, kentin ve ilçenin yeni bir değer kazanması sevindirdi.

ÇEVRE

Dev dalgalar ve kuvvetli fırtına, bu kelimeler son 2 gündür Trabzon ve ilçelerini yıkıp geçti. Sürmene ilçesinde dalgalar çekilince hasar...

Bir önceki görevinde CHP Trabzon Milletvekili olan Ahmet Kaya, yerel seçimlere Ortahisar'dan girecek. Kaya, Ortahisar için aday adayı oldu.

ÇEVRE

Fırtına sebebiyle Karadeniz Bölgesi'nde dev dalgalar oluşmuştu. Bu sebepten trafiğe kapatılan bazı yollar bugün tekrar ulaşıma açıldı.