• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.542 %-0.73
  • ETHERIUM 2.547 %3.54
19°

Trabzonspor Haberleri

trabzonspor haberleri ve güncel trabzonspor gelişmeleri, trabzonspor ile ilgili tüm video, trabzonspor fotoğrafları ve trabzonspor haberleri Trabzon Haber - Trabzonspor Haberleri - HaberTS Son Dakika Güncel sitemizde


Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında konuk olduğu Sivasspor karşısında sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı.

Trendyol Süper Lig'in birinci haftasında Sivasspor ile Trabzonspor sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.

Trabzonspor sezonun ilk haftasında Sivasspor deplasmanından golsüz eşitlikle ayrılarak 1 puana razı oldu.

Trendyol Süper Lig'in Birinci Haftasında Trabzonspor, deplasmanda Sivasspor'a konuk oluyor. Karşılaşma saat 19.15'te başlayacak ve beIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacak.

Trendyol Süper Lig'in Birinci Haftasında Trabzonspor, deplasmanda Sivasspor'a konuk oluyor. Karşılaşma saat 19.15'te başlayacak ve beIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacak.

Trendyol Süper Lig'in Birinci Haftasında Trabzonspor, deplasmanda Sivasspor'a konuk oluyor.

Trendyol Süper Lig'in birinci haftasında Trabzonspor, deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak. Mücadele öncesinde TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Sivasspor Kulübü'nü ziyaret etti.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi Başkanı Selçuk Kılıç’tan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e teşekkür.

Sivasspor Asbaşkanı İsmail Yıldız, geçirdiği trafik kazası sonrası hastaneye kaldırıldı. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Yıldız'ın sağlık durumunun iyi olduğu...

Trabzonspor, Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Hakem Cihan Aydın’ın düdük çalacağı karşılaşmanın VAR hakemi belli...

Yeni sezon hazırlıklarını tamamlayan Trabzonspor, bu akşam 19.15'de Trendyol Süper Lig'deki ilk mücadelesine çıkacak.

Trabzonspor Sicil Kurulu Başkan Adayı Seykan Gülen, hedeflerinin 61 Bin Trabzonspor kongre üyesi olduğunu vurguladı.