Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını Macaristan'ın Szged şehrinde sürdürüyor. Bordo mavililerin yeni transferi Borna Barisic açıklamalarda bulundu.

Barisic’in açıklamaları şöyle:

* Bardi gibi oyuncuların büyük katkısı var. Onların bana büyük yardımı oldu. Ancak sadece onlar değil, bütün oyuncu arkadaşlarımız, teknik ekip, sağlık departmanı, bizim etrafımızda çalışan herkes çok yardımcı oldu. İlk haftadan itibaren sıcak karşılamayı hissettim. Trabzon’da ev bulma konusunda olsun, diğer yardımlar olsun herkes sıcak şekilde davrandı. Bu da adaptasyonumu oldukça hızlandırdı.

'MAÇ MAÇ DAHA İYİYE GİDİYORUZ'

*Hazırlık maçında bütün oyuncularımız 45 dakika oynadı. Bizim adımıza iyi geçtiğini söyleyebilirim. Çünkü maç maç daha iyiye gidiyoruz. Takım olarak genel itibariyle o gün itibariyle iyi bir performans sergiledik. Elimizden gelenin en iyisi ile devam etmeye çalışacağız. Kamp döneminden sonra oynayacağımız ilk resmi maçımıza kadar hazırlık dönemi olarak değerlendiriyoruz. En iyi halimizi oraya taşımak için çalışıyoruz.

“KENDİMİ SOL BEK OYUNCUSU OLARAK TARİF EDEBİLİRİM”

*Aslında ben kendimi bir sol bek oyuncusu olarak tarif edebilirim. Sol stoper pozisyonunda çok fazla oynamadım.

“TAKIM İÇİNDE REKABET HER ZAMAN SİZİ İLERİYE GÖTÜRÜR”

Başkan Açıkladı: UEFA'dan Trabzonspor'a Ceza Gelebilir Başkan Açıkladı: UEFA'dan Trabzonspor'a Ceza Gelebilir

*Aynı pozisyonda oynayan takım arkadaşlarımla ilgili: Çok fazla süre geçiremedik. Yaklaşık 2 hafta, belki ondan biraz daha fazla zaman dilimi geçirebildik. Çok fazla zaman dilimi değil. Ancak yine de kısa süreçte o arkadaşlarımın özellikle insan olarak, birey olarak çok değerli insanlar olduğunu görebiliyorum. Zaten kaliteleri belli. Kaliteleri olmasaydı Trabzonspor’da olmazlardı diye düşünüyorum. Gerçekten profesyonel insanlar. Takım içindeki rekabet her zaman sizi ve takımı daha ileri götürür. Daha iyi antrenman yapmanızı sağlar, daha iyi maçlar çıkarmanızı sağlar. Ben de bu rekabetin hem onlar hem de benim adıma daha iyi olacağını, takıma da katkıda bulunacağını düşünüyorum.

“AVRUPA DA DAHİL BAŞKA TEKLİFLER ALDIM”

*Avrupa da dahil başka teklifler aldım ama Trabzonspor'un beni ikna süreci çok kısa oldu. Trabzonspor ile görüşmelerimiz çok hızlı gelişti. Benim için kolay oldu. %100 kararı almadan önce buradan tanıdığım arkadaşlarımla da görüştüm. Onlar da bana olumlu şeyler söylediler.

Editör: Haber TS