Türkiye’nin inandığı ve güvendiği Müge Anlı, geçtiğimiz günlerde ödül almıştı. Son beş yılın en çok izlenen televizyon içeriği olan Müge Anlı Da Bugün Neler Oldu ? 21 Temmuz 2020 Pazartesi günü Müge Anlı ile Tatlı Sert de yaşananlar neler?

Figen Karadağ ve Mert Karadağ Ölü Bulundu!

10 Temmuz tarihinden beri haber alınamayan anne ve oğlu vahşi bir cinayete kurban gitti. Annenin Mesut adlı arkadaşı cinayeti itiraf etti. İstanbul’dan ev almak için Kars’a giden Figen Karadağ ve oğlu Mert Karadağ, öldürülerek su kuyusuna atıldı. Annenin yaşça küçük arkadaşı Mesut, Şehitler mahallesinde ev bularak almasını istedi. Yine para… Yine ev alışverişi 2 cana mal oldu. Silahla öldürülen anne-oğul öldürülerek kuyuya atıldı. Figen Karadağ’ın evinde yapılan araştırmalar sonucu çöp kovasında kanlı peçete bulunurken, tavanda da delik açıldığı görüldü. Bankadan çekilen para için öldürülen anne-oğuldan geriye bir genç kadın kaldı. Öldüren kişiye sitem dolu sözlerle “Kardeşimin, annemin katilleri yaşamasın, en ağır cezayı alsın.” Dedi.

12 Yaşındaki Muhittin Kayıp!

İstanbul Caddebostan da balon satan Muhittin Şişman 16 Temmuz Perşembe günü kayboldu. Tuvalete gidiyorum diyen Muhittin’den 6 gündür haber alınamıyor. Annesiyle beraber balon satan 12 yaşındaki çocuğa ne oldu?  Öldü mü? Kaçırıldı mı? Yoksa kaçtı mı? 

Kayıp Tekne Boyacısı Bulundu Mu?

Mehmet Ali Koran, Muğla’nın Bodrum ilçesindeki tersanede 24 Aralık 2019 günü şüpheli bir şekilde kaybolmuştu. Evde beraber kaldığı arkadaşlar da nerede olduğunu bilmiyordu. Kaybolduğu yerde bir köpek tarafından kafası bulundu. Bu kafatası Mehmet Ali Koran’a mı ait?  Tüm araştırmalar devam ediyor.

Şiar Kılıç Öldü Mü? Öldürüldü Mü?

Sakarya Kocaali de 28 Nisan 2020 de sabaha karşı çıkan yangında 9 yaşındaki Şiar hayatını kaybediyor. Anne baba ayrı olan çocuğun ölümü şüpheli bulunmaktadır. Anne, eşinden ayrıldıktan sonra başka bir adamla beraber olarak hayatını devam ettiriyor. 9 Yaşındaki Şiar Kılıç öldüğü gün kardeşi, üvey babam vurdu ve yerinden kalkmadı diyor. Şiar’ı götürdükleri doktor da cinayet olduğunu öne sürüyor.