Oldukça uzun bir zamandır kızını kameralardan uzak tutmayı başaran ve her hangi bir şekilde kızı ile ilgili sorulara cevap vermeyen Müge Anlı sonunda kızının ekranların karşısına çıkmasına izin verdi. TV dünyasında ismi en fazla geçen isimler arasında bulunmasına rağmen özel hayatı ile ilgili pek fazla bilgi paylaşmayan Müge Anlı uzun bir zamandır kızını basın karşısına çıkaramamak için çaba gösteriyordu.

26 Kasım tarihinde yayınlanmakta olan bölümde kızım demesi ile ortalık oldukça karışmıştı. Müge Anlı’nın sakladığı kızı sonunda ortaya çıktı. Peki Müge Anlı’nın kızı tam olarak kim? Anlı’nın kızının babası bilinen bir isim mi? İşte Müge Anlı tarafından sır gibi saklamış olduğu kızı..

ATV de her gün yayınlanmakta olan ve oldukça büyük bir izleyici kitlesi bulunmakta olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yıllardan bu yana kızının adını anmayan Anlı “Kızım olduğunda, canım kızım” şeklinde ifadeler kullanması ile birlikte Müge Anlı’nın kızının olabileceği düşüncesi izleyicilerde oluştu. Daha sonradan kızının olduğu ortaya çıkması ile birlikte kızının kim olduğu, babasının kim olduğu ve tam olarak nerede ve kiminle yaşadığı ile ilgili bilgiler araştırılmaya başlandı. Müge Anlı’nın kızı Lidya Müge Akdağ ile ilgili bilinmeyenleri sizler için araştırdık.

Lidya Müge Akdağ

2002 sensinde dünyaya gelmiş olan Lidya Müge Akdağ’ın doğum yeri İstanbul’dur Burhan Akdağ ile Müge Anlı’nın evliliğinden olan tek çocuklarıdır. Uzun zamandan eri başarılı sunucu kızını gözlerden uzak büyütmeyi başarmış görünüyor. Kızının 18 yaşına gelmesiyle birlikte artık saklamasına gerek kalmadığını düşünecek olacak ki artık kızı ile ilgili her hangi bir kısıtlama da bulunmuyor. Burhan Akdağ ile 2008 senesinde boşanan Müge Anlı söylentilere göre kızının babasıyla görüşmesine engel oluyor. Kızının ise babasıyla görüşmek isteyip istemediği ile ilgili ise tam olarak net bir bilgi bulunmuyor.

Müge Anlı kimdir?

1973 senesinde dünyaya gelmiş olan Müge Anlı, Marmara Üniversitesi bünyesinde bulunan İletişim fakültesini bitirdi. Kendisi gibi gazeteci olarak çalışmakta olan Burhan Akdağ’la evlenerek 1 sene sonra boşandı. Bu evlilikten de ayrıca bir kızı oldu. 2010 senesinden bu yana ATV de Müge Anlı ile Tatlı Sert programını yapmaktadır. Ekranlar da gördüğümüz en güçlü kadın olarak da tabir edilen Müge Anlı programına tam gaz devam etmektedir.

Burhan Akdağ kimdir?

1961 senesinde dünyaya gelmiştir. Burhan Akdağ, Müge Anlı ile aralarında 2 kez evlilik olayı ile gündeme gelmiş bulunmaktaydı. 3 çocuğu bulunan Akdağ’ın ilk eşinden ise ayrıca 1 oğlu ve 1 kızı bulunuyor ve Müge Anlı’dan da ayrıca Lidya adında bir kızı bulunmaktadır.