Trabzon'un Tonya ilçesinde yapımı devam eden Pazar Yeri ve Gençlik Merkezi, hem kente büyük bir değer katacak hem ilçenin çehresini değiştirecek.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 18 ilçenin tamamında dev projelere imza atmaya devam ediyor. Bunlardan biri de Tonya ilçesinde inşaatı devam eden Pazar Yeri ve Gençlik Merkezi. Başkan Genç, yeni kurulacak olan merkezin Tonya'ya çok yönlü ve modern bir yaşam alanı kazandıracağını söyledi.

Trabzon Sürmene'de feci kaza: Motosikletli yayaya çarptı Trabzon Sürmene'de feci kaza: Motosikletli yayaya çarptı

Proje, ilçedeki otopark sorununu çözerek, sosyal anlamda da 7'den 70'e tüm hemşehrilere ve ziyaretçilere yeni bir soluk getirecek. 52 araçlık kapalı otopark, teras, düğün salonu, kafe, kütüphane, etkinlik odaları, sportif faaliyet alanlarıyla Pazar Yeri ve Gençlik Merkezi vatandaşların hayatını kolaylaştıracak.

Başkan Genç, projeye katkıda bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Spor-Toto Teşkilat Başkanlığı’na, emeği geçen önceki dönem Trabzon Milletvekili Salih Cora’ya, önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'na, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel'e teşekkür etti.

Editör: Didem Bektaş