TFF yeni başkanını seçiyor. Kongrede Trabzonspor eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve mevcut Başkan Mehmet Büyükekşi yarışıyor.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu Yeni Sezon Öncesi Mesaj Yayınladı Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu Yeni Sezon Öncesi Mesaj Yayınladı

Seçimler öncesi konuşan Samsunspor Başkanı skandal ifadeler kullandı.

Seçimlerde İbrahim Hacıosmanoğlu'na Trabzon adayı olduğu için destek vermeyeceklerini açıklayan Yüksel Yıldırım, 'İki adaylı olacak. İlk defa uzun süredir böyle bir seçim yaşanacak. Oy atacak kulüpler ve temsil edeceklerin ne yapacağı arasında kararsızlık var. İnanılmaz bir kulis var. Gece yarılarına kadar devam etti. Sonuçta biz istiyoruz ki hangi aday kazanırsa kazansın kazanan Türk futbolu olsun. Biz Samsunspor olarak iki adaydan bir tanesine oy atmaya karar verdik. Buraya gelirken boş oy atacağımızı düşünüyorduk. Sebebi de Samsunspor Kulübü olarak Samsunspor camiasının Trabzon ile problemi olduğu için Trabzon adayına oy atmamız bizi yanlış şey yapar. Bu bir düşmanlık değil, saygıdır, kültürdür. Bunu düşündük, Büyükekşi ile yaptığı yönetimi biraz eleştirmiştik. 2 tane adayımız var önceden adayımız Servet Yardımcı'ydı. Bir tarafı tutmamız lazımdı kararımızı verdik' dedi.

Editör: Haber TS