• DOLAR 34,22 %0.02
  • EURO 37,84 %0.15
  • ALTIN 2.922,05 %-0.26
  • BİST100 9.013 %-3.62
  • BITCOIN 60.193 %-2.52
  • ETHERIUM 2.382 %-4.44
19°
9 ay önce GÜNDEM

Kıyıcık Mahallesi'nde 10 yıl muhtarlık görevini başarıyla sürdüren Mehmet Holoğlu'nun oğlu Arif Holoğlu, dedesinden miras kalan hizmet aşkıyla mahalle muhtarlığı için adaylığını açıkladı.

9 ay önce TRANSFER HABERLERI

Yunan temsilcisi Panathinaikos ile anlaşan Fatih Terim, Yunanistan'da basın mensuplarının sorularını cevapladı.

9 ay önce TRABZONSPOR

Süper Lig’de 17 maçta 30 puan toplayarak 3’üncü sırada yer alan Trabzonspor, rakip filelere gönderdiği 30 golün 20’sini ayakla, 9’unu ise kafayla atarken, 1 golü de rakip futbolcu kendi kalesine kaydetti.

9 ay önce GENEL

DUFY Erkek Mont Modelleri ile Tarzınızı Yenileyin

9 ay önce TRANSFER HABERLERI

Trabzonspor’un kadrosunda düşünmediği Umut Bozok takımdan ayrılmak için gün sayıyor.

9 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor'da devre arası transfer dönemi öncesi hareketli saatler yaşanıyor. Bordo-mavililerde bu noktada 4 yabancı oyuncuyla yolların ayrılması gündemde.

9 ay önce TRANSFER HABERLERI

Kadrosunu orta saha takviyesiyle güçlendirmek isteyen Trabzonspor'da gündeme gelen son isim Mohamed Elneny olmuştu. Menajerlerin bordomavili kulübe önerdiği Arsenal'in Mısırlı yıldızı için teknik direktör Abdullah Avcı'dan da onay çıkmıştı.

9 ay önce TRANSFER HABERLERI

Trabzonspor'un yıldız ismi Bakasetas için her geçen gün yeni bir iddia ortaya atılmaya devam ediyor. Yunan yıldız için şimdi de Fatih Terim devreye girdi.

9 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor'un şampiyonluk sezonunun ardından Ajax'a sattığı eski futbolcusu Ahmetcan Kaplan, liglere verilen arada tatilini geçirmek için memleketi Trabzon'a gelmişti.

9 ay önce TRABZONSPOR

Sakatlığı nedeniyle sezonun ilk yarısında çok sayıda maç kaçıran yıldız oyuncu Nicolas Pepe için ara dönemde özel bir program uygulanacak.