• DOLAR 34,21 %-0.01
  • EURO 37,86 %0.17
  • ALTIN 2.923,93 %-0.19
  • BİST100 9.013 %-3.62
  • BITCOIN 60.411 %-1.76
  • ETHERIUM 2.376 %-4.38
19°
9 ay önce GENEL

Şirketler İçin Denizli Araç Kiralama Hizmeti

9 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor’un yıldız oyuncularından Mahmoud Trezeguet resmi davet aldı.

9 ay önce TRABZON GUNDEMI

Trabzon'un Ortahisar ilçesindeki bir sokak direğine asılan ‘derin devlet’ ve ‘cemaat’ temalı ilginç 'evlilik ilanı' görenleri şoke etti.

9 ay önce TRABZONSPOR

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Türkiye Süper Kupası mücadelesinin oynanamaması sonrası kendini bilmez İstanbul medyası olayı Trabzon’a bağladı.

9 ay önce GÜNDEM

Dil engellerini aşmak, global bir dünyada başarının anahtarlarından biridir. Bu bağlamda, Bulvar Tercüme, sunduğu kaliteli tercüme hizmetleriyle dikkat çekiyor.

9 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda oynayacağımız MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına bugün 11.00'de yaptığı antrenmanla devam etti.

9 ay önce FUTBOL

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), Suudi Arabistan'da Atatürk krizi sonucu Süper Kupa finalinin iptalinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) çağrıda bulundu.

9 ay önce SPOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı, tüm federasyonlara yazı göndererek, harcırahların tam yatırılmasını ve sporcuların şampiyonalara kendi parasıyla gitmelerini yasakladı. Bakanlık, sürekli şikayet edilen ve mahkemelere taşınan konulara 'dur' dedi. Bakanlık, her iki konuda federasyonlara gönderdiği iki yazı ile uyardı ve asla yapılmaması konusunda ültimatom verdi.

9 ay önce FUTBOL

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bugün Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynayacağı Süper Kupa Finali öncesi kriz yaşandı.

9 ay önce TRANSFER HABERLERI

Ara transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte harekete geçen Trabzonspor'da sürpriz gelişmeler yaşanıyor.