• DOLAR 34,14 %-0.03
  • EURO 38,17 %0.65
  • ALTIN 2.919,72 %1.19
  • BİST100 10.030 %1.44
  • BITCOIN 63.850 %0.54
  • ETHERIUM 2.651 %-1.09
22°
2 ay önce TRANSFER HABERLERI

Transfer sezonunun başında adı Trabzonspor ile anılan ancak Ozan Tufan'ın transferi ile geri plana düşen Okay Yokuşlu ile ilgili İngiliz efsaneden flaş sözler...

2 ay önce TRABZONSPOR

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sürdürüyor.

2 ay önce TRABZONSPOR

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Trabzonspor, Denis Draguş için kulübü Standard Liege ile anlaştığını açıkladı ve oyuncunun maliyetini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

2 ay önce TRANSFER HABERLERI

Karadeniz devi, 24 yaşındaki Şilili merkez orta saha için Norwich’in kapısını yeniden çaldı ve fiyatı 4.5 milyon euro’ya kadar yükseltti. İşte detaylar...

2 ay önce TRABZONSPOR

Transfer çalışmalarını dört koldan sürdüren Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor.

2 ay önce TRABZONSPOR

Glasgow Rangers'ta 6 yıl boyunca top koşturduktan sonra Trabzonspor'a imza atan Barisic, İskoç ekibine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla veda etti.

2 ay önce TRANSFER HABERLERI

Trabzonspor Kulübü 5 futbolcuyu birden resmen açıkladı. Karadeniz devi dün bombaları patlattı. Fırtına; Ozan Tufan, Denis Mihai Draguş, Borna Barisic, John David Lundstram ve Anthony Nwakaeme'yi KAP'a bildirdi.

2 ay önce TRABZONSPOR

Yeni sezon hazırlıkları başladı.

2 ay önce TRABZONSPOR

İhsan Derelioğlu Trabzonspor'a geri döndü

2 ay önce GÜNDEM

İstanbul Kombi Servisi, profesyonel bir destek sağladığından dolayı kombi bakım sürecinde sorun yaşamamanızı ve cihazınızın güvenli bir şekilde çalışmasını sağlar.