• DOLAR 34,13 %0.29
  • EURO 38,14 %0.14
  • ALTIN 2.875,54 %1.63
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.000 %-0.32
  • ETHERIUM 2.548 %3.66
22°
2 ay önce GÜNDEM

Kiralık vinç arayışında olanlar için doğru tercihi yapmak, proje başarısı açısından son derece önemlidir.

2 ay önce GÜNDEM

Yolda kalmak, özellikle gece saatlerinde veya uzak bölgelerde büyük bir sorun olabilir.

2 ay önce TRANSFER HABERLERI

Bordo-mavili takım sol stoper takviyesi için geri sayıma geçti.

2 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan A Spor'da gündeme dair açıklamalarda bulundu. Doğan, "Trabzonspor'a vermiş olduğu destekten dolayı da Berat Albayrak'a çok teşekkür ediyorum." dedi.

2 ay önce TRANSFER HABERLERI

Trabzonspor'dan beklenmedik şekilde ayrılan Belçikalı yıldız Thomas Meunier'in yeni adresi belli oldu. Belçikalı futbolcu, Lille ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

2 ay önce TRABZONSPOR

Abdullah Avcı, Trabzonspor Futbol Okulları Mehmet Ali Yılmaz Futbol Turnuvası'nda tamamlanan ikinci etapta yer alan takımlara verilecek olan katılım sertifikası törenine katıldı.

2 ay önce TRABZON GUNDEMI

Trabzon’da 2007 yılından bugüne tecrübeli, dinamik ve deneyimli hekim kadrosuyla Trabzon ve bölge halkına hizmet veren Özel İmperial Hastanesi, 17. yaşını kutlamanın gururunu yaşıyor.

2 ay önce TRANSFER HABERLERI

Karadeniz devi, Thomas Meunier'in beklenmedik şekilde tek taraflı sözleşmesini feshetmesinin ardından sağ bek için de harekete geçmişti. Başkan Ertuğrul Doğan'ın "Bir iki gün içinde sağ bekimiz geliyor" demesi sonrası dün bomba patladı.

2 ay önce TRABZONSPOR

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Trabzonspor ve Ruzomberok kozlarını paylaşacak. Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, deplasmanda rahat kazanmak ve Trabzon'da turu geçmek istiyor. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Ruzomberok - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

2 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, gelecekte bordo-mavili formayı giyme hayali olan futbol okullarındaki genç oyuncularla bir araya geldi.