• DOLAR 34,29 %0.16
  • EURO 37,09 %-0.36
  • ALTIN 3.028,14 %0.54
  • BİST100 8.908 %0.40
  • BITCOIN 67.002 %-0.11
  • ETHERIUM 2.491 %1.93
13°
4 hafta önce GENEL

Diğer adı ile ortaklığın giderilmesi davası olan İzale-i Şuyu davaları, paylı veya elbirliği mülkiyetine konu olan taşınmaz veya taşınır mallar için ortaklar arasındaki ilişkiyi sona erdirmedir. Bireysel mülkiyete geçmeyi sağlayan bu dava türünde, taraflardan birinin davayı açması yeterlidir.

4 hafta önce GENEL

ir konut ya da bir iş yeri kiralamak istediğinizde mülk sahibi sizden kira sözleşmesi olarak bilinen bir sözleşme imzalamanızı isteyecektir. Bu sözleşmeyi imzalamanız ile birlikte yasal olarak bazı borç ve taahhütler ile bağlı olacaksınız. Bu sebeple kira sözleşmesi yapılırken hangi konulara dikkat edilmesi gerektiğini bilmek, gelecekte yaşanabilecek olası problemleri engellemek açısından oldukça kritiktir.

4 hafta önce GENEL

Hukuki açıdan Türk Borçlar Kanunu ve Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun kapsamında ‘’ayıp’’ olarak değerlendirilen bu durum Türk Ceza Hukuku açısından suç teşkil etmektedir.

4 hafta önce TRABZONSPOR

Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, ilk kez ayıbın giderilmesi yerine malın ayıpsız haliyle yani sıfır bir otomobille değiştirilmesine hükmetti.

4 hafta önce TRABZONSPOR

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, pazar günü Trabzonspor'a konuk olacakları maçla ilgili açıklamalarda bulundu.

4 hafta önce TRABZONSPOR

Bordo-mavili kulüpte ekonomik anlamdaki doğru adımları vurgulayan Şenol Güneş, “Trabzonspor’da artık yokluk yok, varlık var. Bundan sonra başarısızlık kabul edilemez” diye yorumladı

4 hafta önce TRABZONSPOR

Özellikle son yıllarda asgari ücrette yüksek artışlar yaşandı. Hayat şartlarının da değişmesiyle birlikte asgari ücret ve asgari ücret zam oranları da fazlasıyla merak ediliyor. Peki 2025'te asgari ücret ne kadar olacak?

4 hafta önce TRABZONSPOR

Şenol Güneş, sonuna kadar mücadele edeceklerini vurguladı.

1 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor - Konyaspor maçının gözlemcisi olarak atanan sonrada görevi geri alınan Cem Papila'nın daha öncede Trabzon'a gelmiş.

1 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonlu iş insanı Eşref Saral, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'a destek mesajı verdi.