• DOLAR 34,29 %0.14
  • EURO 37,18 %0.04
  • ALTIN 2.999,57 %-0.41
  • BİST100 8.843 %-0.34
  • BITCOIN 67.585 %1.18
  • ETHERIUM 2.530 %0.24
18°
2 hafta önce GÜNDEM

Evinizde estetik bir atmosfer yaratmak ve fonksiyonelliği bir arada sunmak istiyorsanız, doğal malzemeler ve modern tasarımlar her zaman doğru tercihtir. Ananas DC, bu alanda sunduğu kaliteli ve zarif ürünlerle dikkat çeker.

2 hafta önce TRABZONSPOR

Trabzon’da 20 Eylül'de 4 ilçede yaşanan afetin zarar tespit çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Tespit edilen ev, iş yeri ve araç zararları 210 milyona ulaştı.

2 hafta önce TRABZONSPOR

Trabzonspor'un kiralık yıldızı Simon Banza, Onuachu'nun bordo mavilelere vedasının ardından ilaç gibi geldi. Banza'nın sezon başında yakaladığı istatistikler, Onuachu ile olan rakamsal benzerliğini gözler önüne serdi.

2 hafta önce TRABZONSPOR

Trabzonspor, Süper Lig ve Avrupa maçları oynadığı sezonun ilk bölümünü sıkıntılı geçirdi.

2 hafta önce TRABZONSPOR

Süper Lig'de sezona Abdullah Avcı yönetiminde şampiyonluk hedefiyle başlayan ancak 2'nci haftada tecrübeli hocayla yollarını ayırdıktan sonra Şenol Güneş ile anlaşan Trabzonspor, milli araya moralsiz girdi.

2 hafta önce TRABZONSPOR

Trabzonspor bu sezon ligde gösterdiği performansla zirvenin uzağında kalırken, son haftalarda aldığı sonuçlarla da zirve ile puan farkı 13'e çıktı.

2 hafta önce SAĞLIK

Trabzon'da Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin yakınlarında inşaatı devam eden Şehir Hastanesi için gerim sayım başladı. İşte, çalışmalarda son durum!

2 hafta önce TRABZONSPOR

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi Genel Sekreteri Nurgül Günaydın’ın annesi Fatma Günaydın vefat etti.

2 hafta önce Yaşam

Kripto Para İşlemlerinde Slipajı Anlamak

2 hafta önce GÜNDEM