• DOLAR 34,25 %-0.09
  • EURO 37,08 %0.24
  • ALTIN 3.016,47 %0.79
  • BİST100 8.918 %2.33
  • BITCOIN 67.350 %1.2
  • ETHERIUM 2.538 %-1.59
16°
1 hafta önce TRABZONSPOR

Rumen teknik direktör Marius Șumudică, Trabzonspor’un yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Denis Drăguș’un performansı hakkında açıklamalarda bulundu.

1 hafta önce TRABZONSPOR

Trabzonspor’un Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında RAMS Başakşehir ile oynayacağı maçın biletleri 14 Ekim Pazartesi (Yarın) saat 13.00 itibarıyla satışa sunulacak.

1 hafta önce GÜNDEM

Günümüzde dijitalleşmenin önemi her geçen gün artıyor ve işletmelerin çevrimiçi varlıklarını güçlendirmesi kritik hale geliyor.

1 hafta önce TRABZONSPOR

Trabzonspor’un Hırvat yıldızı Mislav Orsic'e talip çıktı. Geçen sezon Southampton'dan transfer edilen sağ kanat, Bordo-Mavililer'de istikrarı yakalayamadı.

1 hafta önce TRABZONSPOR

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden 1461 Trabzon, 7. hafta karşılaşmasında evinde konuk ettiği Fethiyespor’a 1-0 mağlup oldu.

1 hafta önce TRABZONSPOR

Trabzonspor Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi altıncı hafta maçında Beşiktaş United Payment’e konuk oldu.

1 hafta önce GÜNDEM

İzmir'de kaliteli yapı malzemeleri ve dekoratif çözümler denildiğinde akla ilk gelen isimlerden biri Üçler Çelik'tir.

1 hafta önce GÜNDEM

Denizcilik dünyasında yön bulma ve güvenli seyir için kullanılan sistemler her geçen gün gelişiyor. Bu gelişmeler, gemilerin güvenliğini artırırken, seyrüsefer sırasında olası hataların önüne geçilmesine de katkı sağlıyor.

1 hafta önce GÜNDEM

FETÖ üyesi olarak bilinen Adem Kalaç'ın oğlu Turgay Karagöz'ün (Jozef Turgay), yakın zamanda ABD ordusuna 2. teğmen olarak atandı. FETÖ üyesinin oğlunun ABD askeri olarak teğmen rütbesine getirilmesi, Fetullah Gülen'in ABD ordusuyla yakın bağları olduğu iddiasını güçlendirdi.

1 hafta önce TRABZON GUNDEMI

SMA’lı bebeklerin aileleri, yardım ve desteklerinden ötürü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e teşekkür ziyaretinde bulundu.