• DOLAR 34,29 %0.08
  • EURO 36,97 %-0.11
  • ALTIN 3.024,44 %-0.12
  • BİST100 8.740 %-1.11
  • BITCOIN 66.250 %-0.97
  • ETHERIUM 2.579 %-2.31
17°
1 hafta önce GÜNDEM

Spotify, milyonlarca şarkıya kolayca erişebileceğiniz popüler bir müzik akış platformudur.

1 hafta önce MAGAZİN

Trabzonspor sevgisiyle bilinen, Rizeli eski Survivor yarışmacısı Hasan Yalnızoğlu vefat etti! Hasan Yalnızoğlu kimdir, kaç yaşında, neden vefat etti?

1 hafta önce GÜNDEM

Son yıllarda rehnli araç satışı, hem bireylerin hem de işletmelerin araç alım-satımında sıkça tercih ettiği bir yöntem haline geldi. Ancak birçok kişi için bu kavram hala net değil.

1 hafta önce TRABZON GUNDEMI

Son dakika deprem haberi: Malatya'da 5.9 büyüklüğünde meydana gelen deprem, Elazığ, Trabzon ve Diyarbakır çevresinde de hissedildi.

1 hafta önce TRABZONSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun gündemine dair önemli açıklamalar yaptı. İbrahim Hacıosmanoğlu, eski TFF yönetiminde mali usulsüzlükler olduğunu dile getirirken, gelecek sezonki yabancı futbolcu kontenjanına dair de konuştu.

1 hafta önce TRABZONSPOR

Hollandalı futbolcu, Trabzonspor’a önerildi. Ajax ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 1.82 boyundaki sağ kanat; sol kanat ve forvet arkasında da görev yapabiliyor. Berghuis, Hollanda Milli Takımı'nın gediklisi

1 hafta önce TRABZONSPOR

Geçen sezonu Pendikspor'da kiralık geçiren Serkan Asan'ın peşini sakatlık kâbusu bırakmıyor.

1 hafta önce TRABZONSPOR

Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği, hayatında statta hiç maç izlememiş bordo-mavi sevdalısı 45 çocuğu Trabzonspor-Başakşehir maçına götürüyor.

1 hafta önce TRABZONSPOR

Kalede kaptan Uğurcan Çakır, teknik ekibin en güvendiği oyuncuların başında geliyor.

1 hafta önce TRABZONSPOR

Şenol Güneş, Ozan Tufan’ı ilk 11’in vazgeçilmez isimlerinden yapmaya hazırlanıyor. 29 yaşındaki orta sahanın performansını artırması bekleniyor