Tamamlayıcı sağlık sigortası, SGK ile anlaşması olan özel hastanelerdeki tedavi masraflarını karşılayan bir sigorta ürünüdür. TSS ile poliçe dahilindeki tüm sağlık giderleri yalnızca 15 TL’lik bir katılım payı ödemesi ile sigorta güvencesine alınır.

Tamamlayicisaglik.com Kimdir?

Tamamlayicisaglik.com Türkiye’nin ilk akıllı sigortacılık hizmetidir; tüm sigorta şirketlerinin sunduğu sağlık sigortalarını tek bir ekranda karşılaştırmalı olarak sunar. Tamamlayicisaglik.com ile yalnızca 3 basit soruyu yanıtlayarak kolayca teklif alabilir ve ücretsiz sigorta danışmanlığı hizmeti ile hızlıca poliçe sahibi olabilirsiniz.

Tamamlayicisaglik.com’dan Nasıl Sigorta Teklifi Alınır?

Tamamlayicisaglik.com üzerinden hızlıca teklif alabilir, tüm sigorta şirketlerinin sunduğu teklifleri tek bir ekranda karşılaştırabilirsiniz. Tamamlayicisaglik.com’dan teklif almak için 3 yolu deneyebilirsiniz;

·         Soru formunu doldurup hemen tekliflerinize ulaşabilir,

·         0216 368 45 45 numaralı çağrı merkezimizi arayabilir,

·         Sitemizde bulunan iletişim formunu doldurarak sizi aramamızı talep edebilirsiniz.

Alanında uzman sigorta danışmanlarımızdan tüm sigortalarla ilgili bilgi temin edebilir ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda bir sigorta poliçesi oluşturabilirsiniz. Üstelik bunları yaparken fiziki olarak bir acenteye gitmenize gerek yok; danışmanlarımız aracılığı ile tüm sigortacılık işlemlerinizi online olarak yapabilmeniz mümkündür.

Neden Tamamlayicisaglik.com?

Pestisitler Sigara Kadar Zararlı: Kanser Riskini Artırıyor Pestisitler Sigara Kadar Zararlı: Kanser Riskini Artırıyor

Birden fazla sigorta şirketinin sunduğu teklifleri değerlendirmek, bu teklifler üzerinden ihtiyaçları tek tek belirlemek ve ardından bir karar verip işleme koymak şüphesiz zaman gerektirir. Tamamlayicisaglik.com ise bu zamanı minimum harcayarak maksimum verim elde etmenize aracı olur. Birden fazla sigorta şirketinin sunduğu teklifleri tek bir ekranda görebilir, sigortaları karşılaştırabilir ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda hızlıca poliçelendirme sürecine geçebilirsiniz.

Fiziki olarak acenteye gitmenin verdiği zaman kaybını da bu sayede minimuma indirmiş olursunuz zira tüm işlemlerinizi online olarak ve yalnızca 3 soruyu yanıtlayarak hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.

Tamamlayicisaglik.com’da Hangi Sigorta Şirketleri Var?

Tamamlayıcı sağlık hizmeti veren pek çok sigorta şirket, tamamlayicisaglik.com bünyesinde yer alır. Portföyde olan sigorta şirketlerinden birkaçı; Allianz Sigorta, BupaAcıbadem Sigorta, Ak Sigorta, Axa Sigorta, Doğa Sigorta, Generali Sigorta, HDI Sigorta, Katılım Emeklilik. Daha fazla bilgi için tamamlayicisaglik.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir?

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, SGK ile anlaşması olan özel hastanelerde, herhangi bir ek ücret ödemeden tedavi hizmeti almaya olanak sağlayan bir sigorta türüdür. TSS ile muayene masrafları ve tahlil giderleri, sigorta poliçesinde belirtilen limit ve oranlar dahilinde sigorta tarafından karşılanır. Tamamlayıcı sağlık sigortasından, yalnızca 15 TL’lik bir katılım payı ödemesi yaparak yararlanabilir ve özel hastane konforunda tedavi imkânı bulabilirsiniz.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Ne İşe Yarar?

Tamamlayıcı sağlık sigortası pek çok avantaj sunar. Bunlardan birkaçı;

·         Özel hastane konforunda sağlık hizmeti sunar.

·         Poliçe başlangıç tarihinden sonra çıkan tüm sağlık masraflarını sigorta güvencesine alabilirsiniz.

·         Özel sağlık sigortası ile karşılaştırıldığında çok daha hesaplı bir sigorta türüdür.

·         Vergi indirimi imkânı sunar bu sayede çok daha avantajlı olunur.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Neleri Kapsar?

Tamamlayıcı sağlık sigortası; yatarak tedavi teminatı ve ayakta tedavi teminatı sunar. Ek teminatlarla sigorta kapsamını genişletmek mümkündür. Bu sayede SGK ve ilgili sigorta şirketinin anlaşmalı sağlık kurumlarında sağlık hizmeti alabilir ve herhangi bir ek ücret ödemeden tedavi görebilirsiniz. Yanı sıra bir kaza ya da hastalık yaşanması durumunda, özel hastanelerin acil servislerinde de TSS’den yararlanmak mümkündür.

Editör: Ayhan Çekmez