BBP Genel Başkanı Destici: "Trabzon'umuzun kıymetini biliyoruz" BBP Genel Başkanı Destici: "Trabzon'umuzun kıymetini biliyoruz"

Trabzon Uzungöl, muhteşem doğasıyla bu bayram da binlerce ziyaretçiyi kendine çekti. Bölgede uzun araç kuyrukları oluştu.

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl, bu Kurban Bayramı'nda da yerli ve yabancı binlerce turistin ilk tercihi oldu. Doğa harikası Uzungöl'ü bayramda ziyaret eden turistler kilometrelerce araç kuyruğu oluşturdu.

Trabzon yemyeşil alanları, tertemiz denizi ve sahili, piknik ve mesire yerleriyle bir doğa harikası. Çaykara ilçesindeki Uzungöl de yaz sıcaklarında tatilcilerin gözde noktalarından. Yerli turistlerin yanı sıra Orta Doğu ve Körfez ülkelerinden de çokça turist ağırlayan Uzungöl ve civarında trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Okulların kapanması ve Kurban Bayramı nedeniyle ilçede ve kent genelinde turizm namına harika bir ivme yakalandı. Bayramı yoğun geçiren bölgeye önümüzdeki haftalarda daha fazla turistin gelmesi bekleniyor. Uzungöl'ü ziyaret edeceklere erken rezervasyon yaptırmaları önerildi.

Editör: Didem Bektaş