Trabzon Türkiye A Milli Takım’ımızın Avusturya’yı yenerek EURO 2024’te çeyrek finale kaldığı maç sonunda sokak ve caddelerde böyle kutlama yaptı.

Trabzon’da Milli Takım coşkusu saatlerce sürdü. EURO 2024 son 16 turunda Avusturya’yı Merih Demiral’ın golleriyle 2-1 yenen Ay-Yıldızlılar, adını çeyrek finale yazdırdı. Çeyrek finaldeki rakibimiz Hollanda oldu.

Öte yandan, tüm ülke nefesini tutmuş o heyecanlı anlara tanık olurken, maçın son düdüğü çaldıktan sonra Leipzig’deki statta bulunan Türk vatandaşlar başta olmak üzere, tüm Türkiye büyük bir sevinç yaşadı. Yaşanan çeyrek final sevinci coşkulu kutlamalara dönüştü.

Trabzon Halkına Müjde: Karadeniz Sahil Yolu Trafiği Rahatlayacak! Trabzon Halkına Müjde: Karadeniz Sahil Yolu Trafiği Rahatlayacak!

Trabzon da meşalelerin yakıldığı, marşların söylendiği, konvoyların yapıldığı illerimizden biri oldu. Trabzon Meydan Parkı'nda bir araya gelen vatandaşlar horon ve kol bastı oynadı, şarkılar ve marşlar söyledi. Birçok kişi birbirine sarılıp bu anın tadını çıkardı. Vakfıkebir ilçesinde maçı dev ekrandan izleyen vatandaşlar maç bitiminde meşaleler yakarak kutlamayı geç saatlere kadar sürdürdü.

Editör: Didem Bektaş