Bu sene 15 ila 22 Nisan arasında tertiplenen 48. Turizm Haftası, Trabzon kentinin doğa harikası Kadıralak Yaylası'nda birbirinden güzel etkinliklerle devam ediyor. Binlerce doğasever Tonya ilçesinde yer alan yaylayı ziyaret edip en güzel manzaraları fotoğrafladı. Mavi yıldız çiçekleri ile ünlü Kadıralak Yaylası eşsiz manzarası ve flora çeşitliliği ile herkesi kendine hayran bırakıyor.

Doğaseverlerin ve sivil toplum kuruluşlarının da katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, yaylanın eşsiz güzelliği ve doğal zenginlikleri öne çıkarıldı.

Etkinliğe Tonya Kaymakamı Adem Eser, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konuşmalar yapan yetkililer, Kadıralak Yaylası'nın turizm potansiyeline dikkat çekerek, bu güzelliğin korunması ve geliştirilmesi için çalışmalar yapılacağını ifade ettiler.

Etkinlik kapsamında, yaylada doğa yürüyüşleri, piknikler ve çeşitli kültürel etkinlikler düzenlendi. Ziyaretçiler, mavi yıldız çiçekleri ile kaplı yaylada keyifli vakit geçirirken, yöresel ürünlerin de tadına bakma imkanı buldular.

Orta ve Doğu Karadeniz için fırtına uyarısı! Orta ve Doğu Karadeniz için fırtına uyarısı!

Trabzon’un eşsiz noktası Kadıralak Yaylası'nda düzenlenen Turizm Haftası etkinlikleri, bu eşsiz doğa harikasının korunması ve geliştirilmesi için önemli bir adımdı. Yetkililerin ve sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle, Kadıralak Yaylası'nın turizm potansiyelinin tam anlamıyla değerlendirilmesi ve bölgenin kalkınmasına katkı sağlanması umut ediliyor.