• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.276 %1.89
23°

Ortahisar Haberleri

Ortahisar haberleri ve güncel Ortahisar gelişmeleri, Ortahisar ile ilgili tüm video, Ortahisar fotoğrafları ve Ortahisar haberleri Trabzon Haber - Trabzonspor Haberleri - HaberTS Son Dakika Güncel sitemizde


ASAYİŞ

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde dün akşam saatlerinde yangın paniği yaşandı. Seyir halindeki bir tır çekici yandı.

CHP Trabzon üyeleri 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalara Ortahisar ilçesinden başladı. İlk durak Ortahisar Başkanının makamı oldu.

Trabzon'un Ortahisar ilçesindeki bir sokak direğine asılan ‘derin devlet’ ve ‘cemaat’ temalı ilginç 'evlilik ilanı' görenleri şoke etti.

Trabzon'da faaliyet gösteren tiyatro toplulukları, 2024 yılı boyunca toplamda 107 oyunu sahneleyecek. İşte sezon açılış tarihi ve detaylar!

ASAYİŞ

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde dün bir kargo şubesine girip çalışanlara yönelik silahlı saldırı gerçekleştiren şahıs tutuklandı.

Bir önceki görevinde CHP Trabzon Milletvekili olan Ahmet Kaya, yerel seçimlere Ortahisar'dan girecek. Kaya, Ortahisar için aday adayı oldu.

Trabzon'un göbeğinde merkez ilçesi Ortahisar'daki bir otelde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri kısa sürede yangına müdahale etti.

Ortahisar ilçesindeki Trabzon Tarih Müzesi, bugünden itibaren 1 hafta boyunca çok anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

Trabzon haber son dakika: Çoruh EDAŞ duyurusuna göre, önümüzdeki günlerde Trabzon’daki pek çok ilçede elektrik kesintisi yaşanacak. İşte tarihler

ÇEVRE

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde enteresan bir gelişme yaşandı. Deniz dolgusu çalışmalarının ardından ilçenin yüz ölçümü arttı.

TRABZON GUNDEMI

Ortahisar Belediyesi tarafından alınan kararla birlikte, Trabzon'daki esnaf açık pazar ücretlerine zam yapıldığını öğrendi.