• DOLAR 34,12 %0.29
  • EURO 38,11 %0.12
  • ALTIN 2.863,14 %1.20
  • BİST100 9.901 %-0.75
  • BITCOIN 63.097 %-0.16
  • ETHERIUM 2.530 %3.94
23°

Trabzon Haberleri

Trabzon haberleri ve güncel Trabzon gelişmeleri, Trabzon ile ilgili tüm video, Trabzon fotoğrafları ve Trabzon haberleri Trabzon Haber - Trabzonspor Haberleri - HaberTS Son Dakika Güncel sitemizde


Trabzon'da Burak Özbek adlı genç, Karadeniz Sahil Yolu tüneli üzerindeki patikada yürürken kara yoluna düşerek can verdi.

Trabzon’da şok eden intihar! Bilgisayar kablosu hayatına son verdi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Mustafa Kemal Atatürk'ün Dersim harekatı için karar aldığı Trabzon Atatürk Köşkü hakkında paylaşım yaptı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un dün Beşiktaş Kulübünün yeni başkanı Hasan Arat’ı ziyaretinde gündeme gelen şikeli 2010 – 11 Sezonu, tepki...

Trabzon'da faaliyet gösteren tiyatro toplulukları, 2024 yılı boyunca toplamda 107 oyunu sahneleyecek. İşte sezon açılış tarihi ve detaylar!

AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Gümüşhane'nin Kelkit içesinde saat 01.15'te 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı, Trabzon ve çevre...

Bel fıtığı operasyonu geçiren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon'da çiçeklerle karşılandı.

Cumhuriyet'in 100'üncü yılı şerefine Trabzon Güzel Sanatlar Galerisi dün akşam muazzam bir sergi açılışına ev sahipliği yaptı.

Trabzon Of Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde dikilen eşofmanlar, Gazze'ye ve diğer ihtiyaç sahiplerine bağışlanacak.

31 Mart yerel seçim öncesi siyasi partiler ittifak ve işbirliği anlaşması yapıyor. CHP ve Saadet Partisi Trabzon için bir karara...

ÇEVRE

Trabzon'da Kanuni Bulvarı Yolu'nda üst geçit olmaması yayaların hayatını tehlikeye atıyor. Peki, konu hakkında bir çözüm üretilecek mi?

Trabzon Havalimanı'nda yapılacak çalışmalar sebebiyle, Türk Hava Yolları (THY) ile AnadoluJet firmalarının uçuş seferleri iptal edildi.