• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.000 %0
  • ETHERIUM 2.410 %-0.57
23°
9 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor’un Teknik Direktörü Abdullah Avcı, gelecek transfer dönemleri için stratejisini belirledi. Fırtına, kadroda düşünülmeyen oyuncuları ayırarak yabancı kontenjanını rahatlatmayı ve transfer yapmayı planlıyor.

9 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor, Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda Gaziantep FK’nın konuğu olacak. Bu karşılaşmanın önemi, bir futbolcu için özel anlam taşıyor.

9 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor’un yeni sözleşme tekliflerine olumsuz yanıt veren Bakasetas, adım adım bordo – mavililerden ayrılmaya biraz daha yanaşıyor.

9 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor’un başkanı Ertuğrul Doğan yeni dönem yayın ihalesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 2022 yılında TFF tarafından gerçekleştirilen yayın ihalesi süreci tekrar gündeme geldi. Doğan konuşmasında “Türk futbolu uçurumun kenarında” dedi.

9 ay önce TRABZONSPOR

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak.

9 ay önce TRANSFER HABERLERI

Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği ve birçok teklif alan Maksim Samodorov'un devre arasında nasıl bir tercih yapacağı merak edilirken Kazak golcüye takım arkadaşından sürpriz bir öneri geldi.

9 ay önce TRABZONSPOR

Bordo-mavililer şampiyonluk umuduyla girdiği sezonda Nenad Bjelica yönetiminde istikrarlı bir görüntü çizememişti.

9 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor, Gaziantep FK ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını sürdürdü.

9 ay önce TRABZONSPOR
9 ay önce TRABZONSPOR

Karadeniz ekibinin orta sahasındaki yıldızı Batista Mendy sarı kart cezası nedeniyle Kayserispor mücadelesinde forma giyememişti.