Karadeniz Yaylaları, Doğa ve Kültür Turları Yaz Turizminin Yıldızı Oldu Karadeniz Yaylaları, Doğa ve Kültür Turları Yaz Turizminin Yıldızı Oldu

Horonların tepildiği, birbirinden lezzetli Karadeniz ve Trabzon lezzetlerinin ikram edildiği festival tadındaki tanıtım günlerine yoğun katılım gerçekleşti. Arnavutköy Şehir Parkı’nda yapılan Trabzon Tanıtım Günleri’nin açılışına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan,  Trabzon Dernekler Federasyonu Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu, Arnavutköy Trabzonlular Derneği Başkanı Ahmet Can, Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, milletvekilleri, siyasi parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Trabzon'un katkılarının hem Karadeniz hem de Türkiye için önemli bir miras olduğunu vurgulayan Bakan Işıkhan, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Candaroğlu ise duygularını şu şekilde ifade etti: "Bugün rüzgar Kuzey’den Karadeniz’den esiyor. Biz Trabzonlu kardeşlerimizle yıllardır burada arkadaşlık yapmaktan, dostluk yapmaktan, siyaset yapmaktan çok mutlu olduk. 81 ilimizden Arnavutköy’ümüze gelmişiz. Ben sizleri tebrik ediyorum bu birlik beraberliğimiz daim olsun diyorum hepinizi saygıyla selamlıyorum."

Trabzon Tanıtım Günleri bugün sona erecek.

Editör: Didem Bektaş