• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.053 %-0.3
  • ETHERIUM 2.410 %-0.36
21°
9 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor'un Kayserispor ile oynadığı maçta sakatlanan Nicolas Pepe'nin durumu Fildişi Sahilleri'nde de üzüntüye neden oldu.

9 ay önce BASKETBOL

Bordo-mavili takımın eski basketbolcusu Andrija Stipanovic, "Trabzon'da geçirdiğim 3 yılı çok özlüyorum. Benim i çin çok özeldi. Kızım orada doğdu. Trabzon benim için her zaman özel bir yer olacak.

9 ay önce TRABZONSPOR

Geçtiğimiz aylarda Trabzonspor’dan ayrılan başarılı teknik direktör Nenad Bjelica, Almanya Bundesliga ekiplerinden Union Berlin’in yolunu tutmuştu. Hırvat hoca, yeni takımında güçlü bir kadro oluşturmak için harekete geçti.

9 ay önce GÜNDEM
9 ay önce GENEL

Kıble Yönünü Bulma

9 ay önce POLİTİKA

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve ilçeleri için başkan adayları belli oldu. Meral Akşener o isimleri açıkladı.

9 ay önce GÜNDEM

Topuklu terlik, kadınların en sevdiği ayakkabı türlerinden biridir. Günümüzde her mevsim, her türlü kıyafetle rahatlıkla kombinlenebilen topuklu terlik modelleri, bayanların vazgeçilmezi haline gelmiştir.

9 ay önce TRABZONSPOR

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. eleme turu kura çekimi gerçekleştirildi.

9 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor'un kupadaki rakibi belli oldu!

9 ay önce GÜNDEM

Günümüzde işletmelerin çevre dostu ambalaj tercih etmeleri, hem çevresel hem de ekonomik fayda sağlamaktadır. Bu noktada kraft kutu kullanımı, hem işletmelerin hem de çevrenin faydasına olan bir tercih olmaktadır. Kraft kutular, genellikle karton malzemeden üretilen, dayanıklı ve geri dönüşüme uygun ambalaj çözümleridir.