• DOLAR 34,25 %0.31
  • EURO 37,83 %0.14
  • ALTIN 2.933,71 %0.61
  • BİST100 8.898 %0.00
  • BITCOIN 61.300 %0
  • ETHERIUM 2.382 %-0.38
23°
9 ay önce TRABZONSPOR

Süper Lig ekibi Trabzonspor, devre arasında orta sahasını güçlendirmek adına transfer çalışmalarını sürdürüyor. Fanatik Gazetesi’nin haberine göre, Adana Demirspor’dan ayrılması beklenen Faslı futbolcu Younes Belhanda, Bordo-Mavili takımın radarına girdi. 33 yaşındaki deneyimli oyuncu, menajerleri aracılığıyla Trabzonspor’a teklif edildi.

9 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor, yeni teknik direktör Abdullah Avcı’nın liderliğinde çıkışa geçerken, gelecek transferlere yer açmak adına kadroda revizyon planları yapıyor. Bordo-mavili takımda, bir yandan yeniden çıkış yakalayan oyuncularla birlikte kadroda değişiklik yapılması hedefleniyor.

9 ay önce GÜNDEM
9 ay önce TRABZON GUNDEMI

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bugün akıl almaz bir dolandırıcılık olayı yaşandı. İnternet üzerinden araç satışı yapan kişi meğer...

9 ay önce GÜNDEM

Günümüzde sosyal medya, bireylerin ve işletmelerin dijital dünyada varlık göstermesi için kritik bir role sahiptir. Toade olarak, sosyal medya platformlarında etkileşimi artırmak ve varlığınızı güçlendirmek isteyen herkese yönelik en uygun fiyatlı sosyal medya hizmetleri sunuyoruz.

9 ay önce GENEL
9 ay önce GENEL
9 ay önce GÜNDEM

Defnar Psikoloji, sadece bireysel terapi değil, aynı zamanda çift terapisi, aile terapisi ve grup terapisi gibi farklı hizmetleriyle de öne çıkmaktadır.

9 ay önce TRABZONSPOR
9 ay önce GÜNDEM

Sağlamış olduğu birçok farklı özellik doğrultusunda bisiklet taytları bulunmaktadır. Özellikle profesyonel bisiklet sürücülerinin çok fazla kullandığı bir üründür. Ancak konforlu ve güvenli şekilde bisiklet sürmek isteyenler için de yine bisiklet taytları öne çıkar.