• DOLAR 34,22 %0.08
  • EURO 38,13 %0.06
  • ALTIN 2.897,20 %0.05
  • BİST100 9.666 %-1.14
  • BITCOIN 64.100 %-2.58
  • ETHERIUM 2.600 %-2.5
23°
8 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor bugün Karadeniz derbisinde, Papara Park’ta Samsunspor’u ağırlıyor. Karşılaşma öncesinde, Samsunspor teknik direktörü Markus Gisdol açıklamalarda bulundu.

8 ay önce GÜNDEM

Nakliyat sektörde uzun yıllardan beri hizmetini sürdüren Doğanay Evden Eve Nakliyat ve Depolama firması, özverili ve titiz çalışma prensibiyle müşterilerine Mersin evden eve nakliye alanında şehir içi ve şehirlerarası taşımacılığı her daim sağlamaktadır.

8 ay önce TRABZONSPOR

Süper Lig’in 16. hafta erteleme mücadelesinde Trabzonspor evinde Samsunspor’u konuk ediyor.

8 ay önce TRABZONSPOR

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararları açıkladı..

8 ay önce GÜNDEM

Bient Mobilya, tasarım, imalat ve satış süreçlerini kendi bünyesinde başarıyla yöneten bir marka olarak, evlerinize şıklığı ve konforu getirmeye devam ediyor.

8 ay önce GÜNDEM

Global Baskı, kabartmalı karton bardak konusunda uzmanlaşmış, yenilikçi ve müşteri odaklı bir firma olarak ön plana çıkıyor.

8 ay önce GÜNDEM

Muhafazakar aileler için tatiller, gizlilik, rahatlık ve huzurun önemli unsurlarıdır. İster kendi kültürel değerlerine uygun bir tatil yapmak, ister daha fazla mahremiyet ve özgürlük ortamı aramak olsun, villa tatilleri bu beklentileri karşılamanın harika bir yolu olabilir.

8 ay önce FUTBOL

TFF'den flaş yabancı kuralı kararı geldi.

8 ay önce TRABZON GUNDEMI

Meteoroloji'den Karadeniz bölgesi için fırtına uyarısı geldi.

8 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Doğan, Türk futbolunun zor günlerden geçtiğini ve bu sorunların çözülmesi için tüm kulüplerin ‘sürdürülebilir finansal yapı’ modelini benimseyip uygulaması gerektiğini söyledi.