• DOLAR 34,18 %0.05
  • EURO 38,33 %0.40
  • ALTIN 2.918,39 %-0.06
  • BİST100 9.693 %-0.87
  • BITCOIN 64.149 %-2.14
  • ETHERIUM 2.632 %-0.69
25°
8 ay önce ASAYİŞ

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde feci bir olay yaşandı. Oğlunu tabancayla öldüren baba intihar girişiminde bulundu.

8 ay önce GÜNDEM

Baharatlar yemeklere katıldığında sadece zengin bir tat profili sunmakla kalmaz, aynı zamanda sağlığa da katkıda bulunur.

8 ay önce GÜNDEM
8 ay önce GÜNDEM

Tekirdağ günlük kiralık daire seçenekleriyle ihtiyaç dahilinde kısa süreli konaklama için en uygun hizmet sunuluyor. Kısa süreli olarak bir eve ihtiyaç duyduğunuzda tam donanımlı olmasını da önemseyebilirsiniz.

8 ay önce TRABZONSPOR

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe Trabzonspor maçı ile ilgili konuştu.

8 ay önce TRABZONSPOR

Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat'tan Trabzonspor'un yıldızı Bakasetas ile ilgili açıklama geldi.

8 ay önce TRABZON GUNDEMI

MİT, terör örgütü PKK/KCK'ya Avrupa'dan eleman temin eden terörist Faik Aydın'ı, Irak sınırından yaklaşık 160 kilometre derinlikte düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi

8 ay önce TRABZON GUNDEMI

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde yaşanan bir dolandırıcılık olayında, Suudi Arabistan vatandaşı bir kadın kendisini polis olarak tanıtan bir kişi tarafından mağdur edildi.

8 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Antalyaspor'la karşılaşacak. Bordo-mavililerde sarı kart alarmı verildi. Karadeniz ekibinde Bakasetas ve Enis Destan, sarı kart sınırında bulunuyor. Bu oyuncular kart görmeleri halinde Galatasaray maçında takımda yer alamayacaklar.

8 ay önce TRANSFER HABERLERI

Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bordo-mavililer, tecrübeli sağ beki Larsen'in takımdan ayrılması ihtimaline karşı alternatif arayışlarına başladı. Fırtına, 3 pozisyon için daha kolları sıvadı.