• DOLAR 34,08 %-0.10
  • EURO 38,13 %-0.09
  • ALTIN 2.875,09 %0.00
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.898 %-0.16
  • ETHERIUM 2.551 %-0.35
20°
2 ay önce GENEL

Jeneratör Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

2 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor’un Macaristan’ın Szeged şehrinde yeni sezon hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. TRT Spor’a katılan Ozan Tufan soruları yanıtladı.

2 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor, yeni sezon öncesi 2. etap yurt dışı kamp çalışmalarını Macaristan'ın Szeged kentinde sürdürüyor. Bordo-mavililer, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde, kamp yaptığı otelin sahasında basına kapalı bir çalışma gerçekleştirdi.

2 ay önce GENEL

Güvenli Dijital Deneyim: Sms Onayı ile Hesap Koruma

2 ay önce TRABZONSPOR

Gelecek sezon yabancı kuralının 12 olarak uygulanması durumunda Trabzonspor'u büyük bir sıkıntı bekliyor. Şu ana kadar 4'ü yabancı toplam 6 transfer yapan bordo-mavililerin toplamda 17 yabancı oyuncusu bulunuyor.

2 ay önce TRABZONSPOR

Geçen yıl hazırlık kampında sakatlanan ve uzun süre sahalardan uzak kalan Orsic, yeniden formunu kazanmak için büyük çaba harcıyor.

2 ay önce TRANSFER HABERLERI

Fırtına’nın transfer etmek istediği iki stoper Samuel Gigot ve Denis Vavro şu ana kadar olumlu yanıt vermedi. Bordo mavili yönetim alternatif futbolculara yönelme kararı aldı

2 ay önce TRABZONSPOR

Fırtına'ya dönen Nwakaeme, sezonun başlamasını iple çekiyor. Fiziksel olarak toparlanmaya başlayan 35 yaşındaki sol kanat idmanlarda hünerlerini konuşturuyor

2 ay önce TRABZONSPOR

Abdullah Avcı’nın transferdeki en büyük kriteri gelen futbolcuların birçok mevkide başarılı bir şekilde görev yapabilmesi. Şu ana kadar alınan oyuncular bu kritere uygun.

2 ay önce TRABZONSPOR

Yeni sezon hazırlıklarını Macaristan'da sürdüren Trabzonspor 2 hazırlık maçı yapacak.