Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, hac görevini yerine getirerek kutsal topraklardan dönen hacıları Trabzon Havalimanı’nda çiçeklerle karşıladı.

DUYGUSAL KARŞILAMA TÖRENİ

Trabzon Havalimanı'nda gerçekleşen karşılama törenine TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Trabzon İl Müftüsü Selami Aydın ve çok sayıda hacı yakını katıldı.

Hacdan dönen vatandaşlar, duygusal anlar yaşarken Başkan Genç ve beraberindekiler, hac ibadetini tamamlayarak kutsal topraklardan dönen vatandaşlarla yakından ilgilendi ve onların mutluluklarına ortak oldu.

BÜYÜK BİR SEVİNÇ KAYNAĞI

Akçaabat’ta Hami Mandıralı rüzgarı esti! Soruları yanıtladı Akçaabat’ta Hami Mandıralı rüzgarı esti! Soruları yanıtladı

Başkan Genç, hac farizasını yerine getiren tüm vatandaşların sağ salim yurda dönmelerinin sevincini yaşadıklarını dile getirerek, kutsal topraklarda yapılan duaların kabul olması temennisinde bulundu. Başkan Genç yaptığı açıklamada, şunları söyledi: “Bugün, hac farizasını yerine getirerek kutsal topraklardan dönen kıymetli hemşehrilerimizi Trabzon Havalimanı'nda karşılamanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Hac vazifesini yerine getirerek manevi bir yolculuk yapan tüm vatandaşlarımızın sağ salim yurda dönmüş olmaları bizler için büyük bir sevinç kaynağıdır.”

“Kutsal topraklarda yaptıkları duaların kabul olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Hacı hemşehrilerimizin mutluluğunu paylaşmak ve onlarla bir arada olmak bizler için büyük bir onurdur. Hac farizasını yerine getiren tüm vatandaşlarımızı tebrik ediyor, sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum"

Editör: Haber TS