Yaz, müziğin sıcak dokusunu hissetmek adına en mükemmel mevsimdir. Türkiye'nin dört bir yanında, bu yılın yaz sezonu müzikseverler için pekçok özel konserler ve festivallerle dolup taşacak. Öne çıkan etkinlikler, müzik tutkunlarını coşkuyla selamlıyor. İşte bu yazın kaçırılmaması gereken 2024 konserlerini sizler için derledik!

 

Deep Purple All Stars Konseri

50 yılı aşkın geçmişiyle Rock & Roll'un en sevilen, etkili ve başarılı gruplarından biri olan DEEP PURPLE müziğin ritmini İstanbula getiriyor. 25 Haziran Salı günü, saat 18:00’ da sahne alacak grup, unutulmaz hitlerini dünya çapında müzikseverlerle buluşturmaya geliyor! Efsane grubu DEEP PURPLE, eskimeyen şarkılarıyla dinleyicileriyle buluşacak! Bu konser, Rock müziği severler için unutulmaz bir deneyim vaat ediyor.

Deep Purple Konseri biletleri biletinial.com’da.

 

●      İstanbul Avrupa 25 Haziran Salı, 18:00

2025 Hukuk Taban Puanları Açıklandı ! Hukuk Sıralamaları İlk 20 Üniversite 2025 Hukuk Taban Puanları Açıklandı ! Hukuk Sıralamaları İlk 20 Üniversite

Buika  Konseri

 

Besteci, söz yazarı ve şarkıcı BUIKA, müziğin sınırlarını aşarak farklı kültürleri bir araya getiren benzersiz tarzıyla uluslararası tanınan bir sanatçı olması yanı sıra gelmiş geçmiş en iyi vokaller arasında yer alıyor. Sanatçı, Antalya 27 Eylül Cuma, 21:00, Bursa 25 Eylül Çarşamba, 21:00 İstanbul Avrupa 22 Eylül Pazar,  21:00, İzmir 28 Eylül Cumartesi, 21:00’ da sahne alacak. Buika, eşsiz sesi ve sahnedeki enerjisiyle izleyenleri büyüleyecek. Bu müthiş konseri kaçırmayın!

  • Antalya 27 Eylül Cuma, 21:00
  • Bursa 25 Eylül Çarşamba, 21:00
  • İstanbul Avrupa 22 Eylül Pazar,  21:00
  • İzmir 28 Eylül Cumartesi, 21:00

Buika Konseri biletleri biletinial.com’da satışta.

Motive Konseri

Tolga Can Serbes, sahne adıyla Motive, Sağlam bir hayran kitlesine sahip ve son zamanlarda Türk rap sahnesinde hızlı yükselişiyle adını duyuruyor.  Motive, "newschool" Birçok başarılı albüm ve tekli yayımlamıştır. Metal severler için kaçırılmaması gereken bir etkinlik olacak. Motive'in enerjisini ve coşkusunu canlı olarak hissetmek için bu konseri kaçırmayın! Biletinizi şimdiden alın ve unutulmaz bir geceye hazırlıklı olun!

  • Antalya 22 Haziran Cumartesi, 21:00
  • Antalya 23 Haziran Pazar, 21:00
  • İstanbul Anadolu 06 Temmuz Cumartesi, 20:30

Motive konser bileti biletinial.com’da satışta.

Konserler1

Mor ve Ötesi Konseri

Mor ve Ötesi, 1995’ den beri Türk müzik sahnesinde  yer alan ve alternatif rock türünün öncü isimlerinden biri olarak kabul edilen efsanevi bir gruptur. Enerjileriyle sahneyi sarsacak olan Mor ve Ötesi, bu özel gecede sizlere Antalya’ da 27 Temmuz Cumartesi, 21:15, Muğla’ da 2 Temmuz Cuma, 21:15’ de ikonik şarkılarıyla unutulmaz bir konser deneyimi yaşatacak.

Mor ve Ötesi Konseri biletleri biletinal.com’da.

  • Antalya 27 Temmuz Cumartesi, 21:15
  • Muğla 2 Temmuz Cuma, 21:15

New Model Army Konseri

New Model Army, İngiltere'nin Efsanevi Rock Grubu’dur. New Model Army, 1980 yılında İngiltere'nin West Yorkshire bölgesi Bradford'da kurulan bir rock grubudur. New Model Army'nin müziği, punk ve folk'tan soul, metal ve klasik müziğe kadar çeşitli yelpazeden oluşur.. İngiltere'nin efsanevi grubu New Model Army, 16. stüdyo albümü Unbroken turnesi kapsamında 27 Kasım'da İstanbul IF Performance Hall'da hayranlarıyla buluşuyor! 2024'ün En Heyecan Verici Turnelerinden biri olan New Model Konserini bu sene içindeki tek Türkiye konserinin biletlerini hemen alın! Türkiye'deki müzikseverler için bu efsanevi grubu canlı izleme şansı yakalamak için tek fırsat! Unutulmaz Bir Konser Deneyimi Sizi Bekliyor! New Model Army'nin İstanbul Avrupa’ da 27 Temmuz Cumartesi, 21:15 gerçekleşecek konserini kaçırmayın!

New Model Army Konseri biletleri biletinal.com’da.

  • İstanbul Avrupa 27 Kasım Çarşamba, 21:00

Editör: Medya FX