Bugün gerçekleştirilen genel kurulda Hacıosmanoğlu 134 oy alırken mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi 129 oyda kaldı. Hacıosmanoğlu’nun TFF Başkanlığına seçilmesi Trabzonspor camiasında sevinçle karşılandı. 

Seçim öncesinde Trabzon’da Hacıosmanoğlu’na desteğini açıklayan tek belediye başkanı Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık olmuştu.

Başkan Bıyık TFF Genel Kurulu öncesinde yaptığı açıklamada, “Trabzonsporumuzun eski Başkamı İbrahim Hacıosmanoğlu'na Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde başarılar diliyorum. Şehrimizin evladı olarak gurur duyuyoruz ve bu yolda her zaman yanındayız” demişti. Hacıosmanoğlu’nun seçimi kazanmasını mutlulukla karşılayan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, “Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı olarak seçilen, şehrimizin evladı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu tebrik eder, kendisine ve yönetimine başarılar dilerim. Türk futbolunun gelişimi için önemli adımlar atacaklarına inanıyorum” dedi.

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun, TFF Başkanlığına seçilmesinin ardından Trabzon'dan gelen tebrik paylaşımları şöyle:

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım: Bugün yapılan Türkiye Futbol Federasyonu'nun Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda hemşehrimiz Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun TFF Başkanlığına seçilmesi dolayısıyla kendisini tebrik eder, başarılar dilerim. Bu sonucun ülkemiz futbolu için hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen: Bugün gerçekleşen olağan genel kurul neticesinde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı olarak seçilen, hemşehrimiz, Trabzonsporumuzun önceki başkanlarından Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu'nu tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın: Trabzonspor’umuzun eski başkanı Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda Başkanlığa seçilmesini tebrik ediyor, yönetim kuruluyla birlikte kendilerine başarılar diliyorum.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç: Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni başkanı olarak seçilen kıymetli hemşehrimiz, Trabzonspor’umuzun önceki dönem başkanlarından Sn. İbrahim Hacıosmanoğlu’nu tebrik ederim. Ülkemizin futboluna yapacağı katkılar ve getireceği yenilikler için kendisine şimdiden başarılar dilerim.

Trabzonspor Kayserispor Maçının Hakemi Belli Oldu Trabzonspor Kayserispor Maçının Hakemi Belli Oldu

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya: Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı seçilen Trabzonspor’umuzun eski Başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu’nu tebrik ediyorum.

İYİ Parti 27. Dönem Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs: Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu'nda TFF Başkanlığına seçilen Trabzonsporumuzun önceki başkanlarından Sn. İbrahim Ethem HACIOSMANOĞLU ve yönetim kurulunu tebrik eder, başarılar dilerim.  

Önceki dönem Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı ve Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu: Türk futboluna büyük hizmetler vereceğine can-ı gönülden inanıyorum. Başarıları daim olsun.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu: Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlık seçimini kazanarak yeni TFF Başkanı seçilen, kıymetli hemşehrimiz, Trabzonsporumuzun önceki dönem Başkanlarımızdan Sn. İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nu tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum.

AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın: Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı olarak seçilen kıymetli hemşehrimiz Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu’nu ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Türk futbolu ve ülkemiz için hayırlı  olsun.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık: Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı olarak seçilen, şehrimizin evladı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu tebrik eder, kendisine ve yönetimine başarılar dilerim. Türk futbolunun gelişimi için önemli adımlar atacaklarına inanıyorum.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim: Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlık seçimini kazanarak yeni TFF Başkanı seçilen, kıymetli hemşehrimiz, Trabzonsporumuzun önceki dönem Başkanlarımızdan Sn. İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nu tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum.


Eaa00C45 96D5 47B2 8336 25295Ad86424

Editör: Haber TS