2004 yılında Mersin’de dünyaya gelen şarkıcı Berkem Ezel’in yeni teklisi Netd Müzik etiketi ile dijital müzik platformlarındaki yerini aldı. Menajerliğini Mesut Tuğrul’un yaptığı Berkem Ezel, Mersin’i temsil eden Türk rap şarkıcısı olmaktan da gurur duyduğunu belirtiyor.

14 yıldır rap ile uğraşan şarkıcı, Rap Night etkinliği ile Mersin’deki gençlere sahne şansı verdiğini ifade ediyor. Genç Yetenekler sokağın sesi Ve Netd Türkçe rap gibi üç listeye girdi üçünde de kapak olan genç şarkıcı, bir yandan konserlerine de devam ediyor.

Yeni şarkısı Tam Gaz’ın klibinde ona Beritan Yıldız Sıla Yerli , İngiliz ve Enes Şahin eşlik ediyor. Ezel, daha önce Genç Yetenekler sokağın sesi ve Netd Türkçe rap gibi üç listeye girdi üçünde de kapak olmuştu.

Paradan daha çok saygı kazanmaya önem verdiğini ifade eden ünlü şarkıcı, çocukluğunun raple geçtiğini, bu nedenle daha pek çok şarkıyı müzik severlerin beğenisine sunacağının da müjdesini veriyor.

55-4

Berkem Ezel Kimdir?

Dr. Elif Şahin İle Hafta Hafta Gebelik Kontrolü Dr. Elif Şahin İle Hafta Hafta Gebelik Kontrolü

Mersin’de 2004 yılında dünyaya gelen Berkem Ezel’in, İlk solo konserlerini Mersin’de Mesut Tuğrul ve Rıdvan Çınar düzenledi. Onu bugünlere getiren , Mersin’de kazanlı Mahallesi’nin onu sahiplenmesi oldu.

Çalışmalarına tam gaz devam eden şarkıcı, yeni ve güzel projeleri olduğunu belirtiyor. Ek olarak, daha önce katıldığı sekiz Street Freestyle yarışmasının hepsinde birinci olduğunu da belirtiyor.

İşlerine Mesut Tuğrul, Yunus Can Akıl  gibi isimlerle devam edeceğini ifade eden Berkem Ezel, çok yakında yeni konserler ile sevenlerinin karşısına çıkacak.

Editör: Premium Ajans