TFF 2. Lig'de 2024-2025 Futbol Sezonu'nda mücadele edecek olan Elazığspor, yeni sezon öncesi kadro çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Teknik Direktör Bülent Yenihayat’ın rapor ve önerileri doğrultusunda transfer komitesi, eksik pozisyonları doldurmak için arayışlarını sürdürüyor.

Elazığ Haber de yer alan habere göre, dış transfer çalışmalarına ağırlık veren Elazığspor, geçtiğimiz sezon 1. Lig'e yükselen Amedspor'un deneyimli kalecisi Veysel Sapan ile temasa geçti. Transfer komitesi, başarılı kaleci ile yapılan görüşmelerde olumlu sonuçlar elde etti. Ancak Veysel Sapan'ın Amedspor ile devam eden sözleşmesi, transferin önündeki en büyük engel olarak görülüyor.

TV Battaniyesi Nasıl Olmalıdır? TV Battaniyesi Nasıl Olmalıdır?

28 yaşında ve 1,97 boyundaki tecrübeli kalecinin, Amedspor'dan kendi fesihini gerçekleştirmesi durumunda, Elazığspor ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. Bu transferin gerçekleşmesi halinde, Elazığspor'un kalesindeki eksiklik büyük ölçüde giderilecek ve takıma önemli bir güç katılacak.

Geçtiğimiz sezon Elazığspor'un kalesini koruyan Hakan Canbazoğlu'nun takımdan ayrılması sonrası, Elazığspor bu önemli boşluğu Veysel Sapan ile doldurmayı hedefliyor.

Editör: Özge Özkan