• DOLAR 34,07 %-0.13
  • EURO 38,06 %0.32
  • ALTIN 2.827,47 %0.88
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 62.675 %3.51
  • ETHERIUM 2.469 %5.74
21°

Trabzon Haberleri

Trabzon haberleri ve güncel Trabzon gelişmeleri, Trabzon ile ilgili tüm video, Trabzon fotoğrafları ve Trabzon haberleri Trabzon Haber - Trabzonspor Haberleri - HaberTS Son Dakika Güncel sitemizde


GÜNDEM

Sürdürülebilirliği ve çevreye duyarlı bir yaklaşımı faaliyetlerinin merkezine koyan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) ekipleri, 5–11 Haziran Çevre Koruma...

TRABZON GUNDEMI

Trabzon'un Araklı ilçesinde yaşayan elektrik tamircisi genç, nemli ve sıcak havadan bunalınca çareyi ilginç ve pratik bir çözümde buldu.

SAĞLIK

Kurban Bayramı’nı sağlıklı bir şekilde geçirmek, keyifli bir bayram tatili yaşamak isteyenler için uzmanlar sağlıklı beslenme tavsiyesinde bulundu.

TRABZON GUNDEMI

Türkiye’de Doğu Karadeniz’in popüler noktası Trabzon’dan, Gürcistan’ın Tiflis kentine direkt uçuşlar başlıyor. İşte detaylar…

TRABZON GUNDEMI

Trabzon'un Araklı ve Çarşıbaşı ilçelerine itfaiye binası yapılacak. İşte, Büyükşehir Belediyesi’nden dev hizmetin detayları…

EKONOMİ

Trabzon somon ihracatında zirvede yer aldı. Türk somonu Karadeniz Bölgesi’nin en verimli noktalarından dış ülkelere ihraç ediliyor.

TRABZONSPOR

Milli maçta sakatlık yaşayan Meunier'in durumu belli oldu.

TRABZONSPOR

Trabzon'da kan bağışı yapacak olan ilk 500 kişiye Trabzonspor forması hediyesi edilecek. İşte merak edilen detaylar!

TRABZON GUNDEMI

Trabzon'un Yomra ilçesinde yapılan düğünde ilginç anlar yaşandı. Damat tantuni yapıp geline yedirdi. İşte, iki şehrin insanının düğününden ilginç anlar.

TRABZONSPOR

Trabzon’da Kızılay’ın başlattığı ‘Birbirimize Candan Bağlıyız’ kampanyası kapsamında kan veren vatandaşlara Trabzonspor forması hediye ediliyor.

TRABZON GUNDEMI

Karadeniz Bölgesi'nin turizm açısından en değerli illeri Trabzon ile Rize, turist sayısında yeni bir yarışa girdi. Bakın kim galip çıktı?

GÜNDEM

Trabzon'un bazı bölgelerinde İsrail'in Filistin halkına yaşattığı soykırım trafik ışıklarına yansıtılan slogan yazılarla protesto edildi.