Sanat Galerisi İstanbul Sanat Galerisi İstanbul

Bebek arabası üretimi yapan markaları Cimri bir arada toplar. Cimri sitesinde birçok marka yer alır. Bu markalar arasında Kanz bebek arabası ve pusetler en çok incelenenler arasında yer alır. Kanz bebek arabası fiyatları da modele göre farklılık gösterir. Bir diğer ön planda olan marka ise Pierre Cardin. Pierre Cardin bebek arabaları ve pusetler birçok tasarıma sahiptir. Pierre Cardin bebek arabası fiyatları ürün özelliklerine göre değişkenlik gösterir. Anne ve babaların kurtarıcısı olan bebek arabaları 3 veya 4 tekerlekli seçenekleri ile kullanıcıların beğenisine sunar. 3 tekerlekli ürünler fonksiyonelliği ve tarz görünümleri ile beğenileri toplar. Denge kurmanın ve yönlendirmenin çok daha kolay yapılabildiği bu tip bebek arabaları konforlu sürüş deneyimi sunar. 3 tekerlekli tasarımların çoğu, bebeklerin sırt bölümünü rahat ettirecek şekilde üretimi gerçekleşir. Öne ve geriye doğru ayarlama fonksiyonu yatış pozisyonunda konforun yakalanmasını sağlar. Bebek arabası kullananlar tarafından sevilen modellerin arasında baston tipi tasarımları yer alır. Tek elle dahi taşınabilme özelliği bu bebek arabalarının en çok tercih edilme nedenleri arasındadır. Geniş ürün yelpazesi arasında tekli modellerin yanı sıra 2 veya 3 bebekli ebeveynler için dizayn edilen bebek arabaları bulunur. Bu tasarımlar ikiz bebeklerin dışında yaş aralığı birbirine yakın olan bebekler için de kullanım özelliği taşır. Tasarımlar sadece yan yana değil, arka arkaya oturumlu olacak şekilde üretimi gerçekleşmektedir.

Bebek Arabası Katlaması Nasıl Yapılır?

Bebek arabaları, ebeveynlerin hayatını kolaylaştıran pratik araçlar arasında yer alır. Birçok çeşit, marka ve modele sahip olan bebek arabaları farklı özelliklere sahip olur. Yaş aralığına ve konfora göre tercih edilen arabalar özellikleri bakımından farklı katlanma şekline sahiptir.

●      Bebek arabaları genellikle travel sistem, baston, üç tekerlekli ve ikiz bebek arabaları 4’e ayrılır.

●      Travel sistem bebek arabaları oturma ünitesini çıkarmadan katlanabilir özellikler arasındadır.

●      Bebek arabasının alt arka kısmındaki çubuğa biraz bastırıp daha sonra ön kısmından yukarı doğru kaldırıp kolay bir şekilde katlamak mümkün olur.

●      Baston bebek arabaları, travel sistem araçlara benzer bir katlanma özelliğine sahip olmaktadır. Baston bebek arabalarının arka alt kısmında yer alan mandalın kilidini kaldırdıktan sonra kenarda yer alan kısma basarak katlayabilirsiniz.

●      İkiz bebek arabaları modellerine ve çeşitlerine göre farklı katlanma şekillerine sahiptir. Bu tarz arabalar genellikle tutma kolundaki tuşa basılı aşağıya iterek kolayca katlanabilir.

Bebek Arabası Kaç Kilo Taşımaktadır?

Bebeklere konforlu ve keyifli bir zaman geçirme özelliği sunan bebek arabaları, çok çeşitli modelleri ile farklı özellikleri barındırır. Bebek arabalarının taşıma kapasitesi ise model, marka ve üretiminde kullanılan malzeme olarak farklılık gösterir. Aynı zamanda ağırlık kapasitesi de bu duruma dahildir. Travel bebek arabaları ortalama olarak 4 yaşına kadar kullanım imkanı sergiler. Fonksiyonel kullanıma sahip olan bu tarz bebek arabaları yaklaşık olarak 20 veya 25 kilograma kadar taşıma kapasitesine sahip olur. Bazı travel bebek arabalarında yer alan ana kucakları ise 1 yaşına kadar kullanım imkanı sergiler. Bu tarz arabalar yaklaşık olarak 3,5 yaşına kadar tercih edilebilir. Uzun süre kullanım sergileyen baston bebek arabaları 30 kilograma kadar çocuk taşıyabilir. Üç tekerlekli bebek arabalarının taşıdığı kilo miktarı, tekerlek ve çubukların kalınlığına göre farklılık gösterebilir. Bu tarz bebek arabaları 13 ve 25 kg taşıma kapasitesine sahip olur. İkiz bebek arabaları ise 10 veya 15 kilograma kadar çocuk taşıyabilir.