Koyulhisar Ülkü Ocakları Başkanı Bekir Epsileli, uzun yıllardır hizmet verdiği belediyeden avukatı aracılığıyla istifa ettiğini duyurdu. Ülkü ocakları başkanlığı ve Cumhur İttifakı’na verdiği destek sonrası siyası baskı ve bezdirme politikaları uygulandığı gerekçesi ile istifa ettiğini belirten Epsileli, sosyal medya hesabından “kamuoyuna duyuru” notuyla bir paylaşım yaptı:

Ak Parti’de Kongre takvimi belli oldu! Ak Parti’de Kongre takvimi belli oldu!

444

“Değerli dostlarım, kıymetli dava arkadaşlarım. 9 yıldır personeli olduğum Koyulhisar Belediyesi’nden, yaklaşık 3 aydır ülkü ocakları mensubu olmam ve Cumhur İttifakı’na destek vermem sebebiyle, şahsıma karşı ağır tahrikler ile birlikte, yoğun bir siyası baskı, psikolojik şiddet ve bezdirme kampanyası başlatıldı. Hiçbir şey, ne taşıdığım bayrağın, ne de onur ve gururumun üzerinde olmamıştır, olamaz da. Bundan dolayı, hukuki süreci başlatarak iş akdimi avukatım aracılığı ile sonlandırmış bulunmaktayız. Yasal süreci hep birlikte takip edeceğiz” dedi.

Koyulhisar Belediyesi henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmezken, Bekir Epsileli süreci avukatının yürüttüğünü ve iş akdini sonlandırdığını ifade etti.

Editör: Premium Ajans